BMBY-Sârmă de Metal Fructe Recipient Boluri Stand pentru Blat de Bucătărie Modernă, Mare Rotund Negru de Stocare Coșuri pentru Pâine, K Ceașcă, o

49.96lei

61.69lei

-19 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

.

.

.

[MULTI STOCARE și DECOR ACASĂ] fir Negru blat coș cu fructe suport pentru servire de fructe, precum mere, portocale, ananas, banane, lămâie și mai mult în stil.De asemenea, ca un mare multiple suport pentru organizarea de legume, pâine, gustare, tort, cookie, ou, bomboane, k cupa, chiar să fie umplut cu bile decorative, uscate, potpourri pentru a adăuga un elemente naturale pentru orice cameră.

[UNIC, MODERN si MANUAL] proiectare Manual, robust rotund constructii, acasa, bol de fructe piesa centrală este un mare plus pentru blat de bucatarie, adaugand un simplist și elegant modern de Contact pentru casa ta în timp ce stocarea în condiții de siguranță de fructe.Perfect pentru tine, ca un cadou de casă nouă, nunta, petrecere, zi de naștere, cadou de vacanță.

[PORTABIL & UTILIZATE pe scară LARGĂ] Doar 0.8 kg greutate, mai ușoare decât alte coșuri din lemn, sticlă, porțelan și ceramică, puteți transporta cu ușurință oriunde.Pune pe blatul de lucru, depozitarea în cabinet, afișare pe masă.Potrivit pentru casa, birou, magazin alimentar, în aer liber, picnic, gradina de utilizare.

[ROBUST, FRUMOS si PRACTIC] de primă de sârmă curbată de fier cu un heavy plate de handmade, stramte, robust și durabil. 10 inch wide open design, păstrează fructe, legume proaspete, mai bune și efort pentru a curăța, cu nici o pierdere de bagaje, uscat, se spală și funcționalitate de afișare, decorative casa ta.

culoare: negru

Material: Fier de artă

dimensiune: 25.5x13x9.5cm

Conținutul Pachetului:

1 x Fructe oală

Vă RUGĂM să REȚINEȚI că încercați să păstrați fier de fructe raft uscat, toweled după spălare, pentru a se proteja de rugină și vopsea exfoliată.

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

.

.

.

Etichete: ceai zahăr, borcan din ceramica ceai, biscuit borcan, caddy bucătărie, biscuit ceramic, acasă borcan, ceramice capac de borcan, borcan din ceramica de stocare, alimente de fier, negru borcan

Caracteristică Aprovizionat
Utilizarea Alimente
Origine NC(de Origine)
Material Metal
Numărul De Model Fructe ghiveci

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea