Picnic Cosulet, Fructe De Palmier Cutie De Depozitare Gustări Ceai Coș De Salcie Și Pânză Coș De Stocare De Lemn Cu Capac

21.64lei

28.86lei

-25 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

De Utilizare A Produsului:

De stocare pentru camere de zi, dormitoare, jucarii, diverse, afișare produs pachete, fotografie elemente de recuzită, mobilier, hoteluri și așa mai departe.

Caracteristici:

Pur țesute manual, nu este doar de uz zilnic, dar, de asemenea, un artizanat.Făcute de calitate superioară salix integras și prelucrate de către tradiționale de aburire și fierbere meșteșug, este non-toxic, inofensiv, și verde, fara poluare.Tesatura captuseala este detasabila si lavabila.Coșul poate fi clătit cu o cantitate mică de apă și apoi se usucă în aer.În plus, acesta este procesat de către ecologic vopsea de apă pentru umezeală și mucegai-dovada de performanță, face nici o deteriorare a mediului și organismele umane.

Parametrii De Produse:

1. Material: rachita

2. Dimensiune: aproximativ 25 * 19 * 13 cm / 9.84 * 7.48 * 5.12 inch ( mâner inaltime: 20 cm / 7.87 inch )

3. Culoare: așa cum se arată în imagine

Notă:

1. Din cauza manuală de măsurare, vă rugăm să permiteți 1-2 cm de eroare.

2. Culoarea elementului afișat pe monitor pot fi ușor diferite de la monitorul calculatorului, deoarece monitorul nu este calibrat.

Lista De Ambalare:

1 * depozitare coș

Etichete: coș, planta coș împletit, rattan răchită, colț coș de răchită, m răchită coș de picnic, r lemn, eucalipt garland, cos ratan, oamenii de picnic, picnic cesta

Caracteristică Eco-Friendly
Utilizarea Alte
Material Alte
Numărul De Model Coșuri De Flori

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea