10buc MGMN400-M PC9030 4mm lățime dublu-cap de Tăiere de Carbură de a Introduce canelare Strunjire CNC strung instrumente Utilizate pentru oțel de fier

40.05lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

1. Produsul este 10buc/cutie

2.10 buc MGMN400-M PC9030 4mm lățime dublu-cap de Tăiere de Carbură de a Introduce canelare Strunjire CNC strung instrumente Utilizate pentru oțel de fier

3.Calitatea este de încredere și prețul este rezonabil.Durată lungă de viață și rezistență ridicată la uzură.

4 .Acest magazin sprijină comandarea unor cantități mari de produse.Suport ambalaje speciale de personalizare.Suport pentru model special de personalizare.Vom pregăti un preț redus și cadou pentru o achiziție de mare.

5 .Magazinul nostru suportă o varietate de fast-logistica (DHL, TNT, UPS, SF, EMS, DPEX și alte logistică).În general, magazinul trimite obișnuit logistică în mod implicit.

6 .Informații comandă, în scopul de a se asigura că produsul ajunge în mâinile rapid, vă rugăm să confirmați integritatea și corectitudinea primirii de informații înainte de a comanda.Codul poștal este foarte important.Unele logistica nevoie de informații exacte și coduri zip, altfel ele nu vor fi livrate la tine în timp.Dacă există o nevoie de a schimba produsul primirea de informații, vă rugăm să contactați serviciul clienți în timp pentru a schimba pentru tine.Scopul nostru timpul de procesare este, în general expediate în termen de 12 de ore, vă rugăm să ne anunțați din timp.

7 .Din cauza naturii speciale a anumitor țări și alte efecte de transport, este recomandat să specificați Balioilhaircare.ro fără Griji de Logistică, care este oficial logistică.Dacă există alte circumstanțe, logistica va compensa în mod automat tine.

Dragi prieteni, vă rugăm să fiți siguri că după ce am trimite produsul, vom acorda o atenție la starea de pachet și trimite pachetul de informații în timp.Dacă produsul nu ajunge, vă rugăm să nu vă faceți griji, logistica, uneori, va fi amânată.cumpărături fericit !

Dacă produsul are probleme de calitate, vă rugăm să feedback-ul în timp.Vom rezolva pentru tine în timp.

Acorde o atenție la magazin de cadouri, magazinele noastre au reduceri speciale pentru fani, neregulate evenimente mari și cupoane de așteptare pentru tine.

Etichete: mgmn 400, korloy, 4jaw chuck, mgmn400, chuck rosnou, mgmn, chuck mașină, introduce mgmn, 3 maxilarului, 100mm chuck

Numărul De Model MGMN400-M PC9030
DIY Consumabile Pentru prelucrarea metalelor

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea