Asiantool 2 Pol /2 Drum 4A Mercur Conductoare Inel de Alunecare A2S Rezistenta Masina de debitat Textile Echipamente 205

53.68lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

modname=ckeditor

type1:A2S

type2:A2S-2

type3:A2S-5

A2S Mercur conductoare inel de alunecare

( 2 drum 4A Curent)

Funcție Descriere:

Asiantool Mercur inele de alunecare sunt dezvoltate și fabricate folosind speciale, materiale de etanșare, izolare și conductoare de tehnologie.Shell material este de alumină din aliaj sau oțel inoxidabil.Acestea sunt utilizate pentru orice rotație semnal, cum ar fi de mică tensiune, curent, etc. EMF Termocuplu, Straingauge semnale Audio și video, de înaltă frecvență, semnalele de calculator și conexiunile electrice.

Imagine și dimensiune

Indicatori tehnici

Model

Polul numărul

Curent Electric

Rezistența la presiune

Frecvența maximă

rezistență de contact

Viteza maximă

temperatura de lucru

cuplu

rezistenta de izolatie

Model

Poli

Curent (A)

AC/DC (V)

MHZ

Rezistență De Contact

Max rpm

Max/Min C

(x10-3Nm)

Rezistenta De Izolatie

A2S

2

4

250

200

2000

60/-10

35

>25MΩ

Caracteristicile produsului Anti-interferențe și preț scăzut mai puțin decât 1mΩ rezistență de Contact de Întreținere gratuită, mult mai durabil decât tradiționale de inele de alunecare.Potrivit pentru semnal și putere de conexiune de orice corp care se rotește.

Domeniul de aplicare de Semnal și conexiuni electrice rotative de lucru placa de Rezistență la tăiere mașină Orizontală de sârmă de cupru și rotary argint placare linie scenă Rotativă, lumini, calculator lumini, Mișcare aparat de fotografiat, de tip revolving caseta de lumina, ecran Circular camera Cablu tambur Rotativ antena dispozitiv Semiconductor Robot braț lampă de Operare Packer Încălzire cu role Rotative comun

Aspecte care necesită o atenție deosebită:

1. Utilizarea temperatură ce nu depășește 60 ° C temperatura mediului Ambiant + încălzire autonomă (de rotație) + energie Electrică.

2. Atunci când instalarea pe verticală, ține U P a Păstra și de a menține atunci când salvați.

3. Atunci când instalarea rotativ conector, nu este excentricitatea atunci când este în centrul axei. 3 faceți Clic pe butonul.

4. Nu sudați rotativ conector sine sau cupru terminal.

5. Speciale terminale de conectare nu poate fi repetată de mai multe ori.

6. Rotirea organisme, cum ar fi vibrații va reduce durata de viață.

7. Conectorul poate fi montat în coajă de plastic sau o parte a arborelui centru fix, și apoi introdus în terminalul de sârmă pentru a trage partea rotativă, un capăt fixat în arborele de centru, un capăt plutea în exterior fixarea parte, dar nu poate suporta greutatea.

Etichete: bretele genunchi, cuvertură de pat, a2s mercur inel de alunecare, inelul de contact, trimmer pentru barbati, imprimanta textil, clatita inele de alunecare, mercur inele de alunecare, masina coase manual, tuns barba

DIY Consumabile ELECTRICE

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea