HAWEEL Profesionale Wireless Desen Grafic de Înlocuire Stilou pentru Huion Tablet PEN-68

45.38lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Despre produs

Un puternic, dar ușor de utilizat combinație de Huion speciale stilou digital vă permite să desena și de a scrie în mod natural și confortabil ca tine ar fi pe hârtie reală.E butoane poate fi programat pentru funcții specifice, cum ar fi un clic-dreapta sau stânga-clic la fel ca un mouse fără fir,și puteți derula, de asemenea, documente și pagini Web prin apăsarea butonului din mijloc al stilou digital pe tabletă zona de lucru, așa că se potrivește pentru ambele dreapta și stânga utilizatori au Raportat 100% compatibil

Caracteristici

1. Huion Profesionale Wireless Desen Grafic de Înlocuire Tablet Pen - Bateria (P68) adoptă o nouă și tehnologii sensibile, și este capabil de a elibera creativitatea ta ca niciodată înainte.

2. 2048 Niveluri de Presiune Stilou Datorită 2048 de niveluri de presiune stilou transmite, puteți picta sau desena sau schita fără probleme pe Tableta Grafica (numai pentru huion tableta grafica).

3. Conceput pentru Designer, Artist, Profesor, Arhitect și Student

4. Există o oprire automată după aproximativ 30 de minute, fără a utiliza astfel încât să nu trebuie să vă faceți griji atunci când vă uitați să-l opriți.

Model General PEN-68 Tipuri de Stilou Digital Sursa de Alimentare 1 x AAA Baterii Alcaline de Muncă Actual 120 µA de Viață a Bateriei de 4000 ore Marimea 14.07 cm x 1.25 cm Greutate 16g Pachetul Include Conținutul Pachetului 1 x Reîncărcabilă Pen

Detalii despre Timpul de Livrare taxelor vamale și TVA 3-7 Zile Lucrătoare Da 15-50 Clader Zile Probabilistic 15-60 De Zile Lucrătoare Probabilistic 15-60 De Zile Lucrătoare Probabilistic 20-60 Zile Lucrătoare Probabilistic 1. China Post Obișnuit Pachet Mic Plus, transport gratuit, poate fi urmărită numai în China, dar nici un detaliu informațiile de urmărire în țara dumneavoastră. 2. Atunci când data de livrare va fi sfârșitul și încă nu primiți coletul,vă rugăm să ne contactați și vom prelungi timpul de livrare 10-25 zile.Dacă încă nu primi coletul in 10 zile, pls contactati-ne. 3. Dacă doriți înregistrate metoda de transport maritim, vă rugăm să selectați China Post Air Mail care costa 2 dolari.

1. Vă rugăm să furnizați video sau imagine dacă produsele noastre au probleme de calitate după ce a primit coletul în termen de 7 zile.Puteți partaja link on-line. 2. Produsul nu poate lucra bine cu probleme de calitate după ce a primit cu 7 zile.Am putea oferi o înlocuire sau o rambursare dacă acesta este nou produse.Vom suporta taxa pentru returnarea.Și tarifele pentru trimiterea înapoi la noi vor fi cumpărători. 3. Oferim intretinere pentru toate produsele [Exclusiv accesorii, cadou și-a făcut Om rupt (cum ar fi ecranul spart, actualizarea la noua versiune de sistem .etc)].Întoarcerea și înapoi taxa de transport vor fi achitate de către cumpărători.Notă: vă rugăm să nu rupe calitate de garanție eticheta.Sau nu ne oferă nici o garanție service.

1. Fiecare cumpărător care să ne dea 5 stele feedback-ul va primi 5 dolari cupon (concediu de masaj în următoarea ordine.Nu se aplică la produse promotionale) 2. Dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., în orice mod, vă rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva orice problemă.vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema.Sperăm să avem o colaborare pe termen lung cu tine.Notă: Dacă aveți de a face ordine, înseamnă că sunteți de acord aceste de mai sus Anunțuri.Multumesc.

Etichete: koala suport stilou, haweel putere banca, manusa huion 1060, huion tableta, huion pen, huion stylus, ctl, huion inspiroy q620m, huion, notă smart pen

Lungime 14.07cm
Tipuri Stilou Digital
Certificare CE
Culori pentru a alege 2 culori pentru a alege
Numărul De Model Desen grafic de Înlocuire Stilou pentru Huion Desen Grafic Tableta
Origine NC(de Origine)
Pachet Da
De Viață A Bateriei 4000 de ore
Sursa De Alimentare 1 x AAA Baterii Alcaline
Nume De Brand haweel
Cerere Tablete
Dimensiune 14.07cm x 1.25 cm
Conținutul Pachetului 1 x Reîncărcabilă Pen
Aplicație Ecran Ecran Capacitiv
Compatibil cu Huion Desen Grafic Tableta
Cerere Marci Alții Brand

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea