Built-in Modul POE 48V CCTV end Cablu LAN Power over Ethernet Lan RJ45+DC Porturi Cabluri pentru camera IP bord modulul Adaptor

16.72lei

18.58lei

-10 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

RJ45 Rețea CCTV Camera IP POE Module Video de Alimentare Cablu Cu Terminale pentru un alt Scop în Legătură cu Modul Camera

4PIN(1.25) fire pentru LAN 1 / 2 / 3 / 6 și 1PIN(1.25) fire pentru 1x LED de stare, 2PIN(2.0) de alimentare.

POE Lan prin Cablu de Date si Alimentare Pin: 1&2(+), 3&6(-)

Notă specială : în Cazul în care dispozitivele / camera IP consum de energie mai sus 500mA, poate deteriora built-in POE putere de reglementare.

Ambalaj inclus:

1x POE Module Lan Intemperii cablu (RJ45+DC port)

Termen De Garantie: Un An Garantie

Plata:

1. Vom accepta Escrow, alte moduri vă rugăm să ne contactați.

2. Dacă aveți nevoie pentru a cumpara mai multe bunuri, dar prețul nu este suficient de ieftin, sau nu le găsești în magazinul nostru, vă rugăm să ne contactați!

3. Cumpărătorii răspuns pentru toate impozitului sau a TVA-ului în orice circumstanțe.

Transport:

1. Elementul va fi livrat în termen de 1-3 zile lucrătoare de la plată.

2. Toate produsele au fost verificate și ambalate în stare bună înainte de expediere.

3. Oferim Garantie 12 luni, în cazul în care elementul este defect, vă rugăm să ne anunțați în termen de 5 zile de la livrare.Oferim servicii de înlocuire pentru un produs defect.

Feedback-ul:

1. Vom face un feedback pozitiv automat după primirea feedback-ul dumneavoastră pozitiv.Ne-ar aprecia feedback-ul dumneavoastră pozitiv.

2. Dacă nu sunteți mulțumit cu produsul sau serviciul nostru, vă rugăm să mi E-mail cu problema ta înainte de a părăsi un negativ/neutru feedback-ul sau de a deschide un litigiu, facem tot posibilul pentru a se asigura că FIECARE CLIENT 100% MULȚUMIT și de a rezolva orice problemă pentru tine și întotdeauna lăsați feedback-ul pozitiv pentru toți clienții noștri.

Ne pasă de clienții noștri evaluate, și va fi întotdeauna dispuși să vă ajute.Deci, dacă aveți orice probleme, vă rugăm E-mail-ne imediat.

Etichete: conector rj45, adaptor cu adsl, de sex feminin rj45 crimper, aparat de fotografiat în aer liber, wifi, poe, consiliul poe, camera lan, internet prin cablu online, ethernet powerline, OV4689

Nume De Brand KHUDAYAROV
Cerere Pentru POE camere de rețea IP
Lungime 60cm
Numărul De Model CA21

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea