Electrice Portabile De Pescuit Cârlig Cravată Nod Instrument Rapid Cârlige De Pescuit Linie Care Leagă Dispozitivul De Pescuit Accesorii

18.95lei

25.27lei

-25 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristici:

1 Acest electrice cârlig cravată instrumentul este fabricat din ABS de inalta calitate din material plastic.Acesta este fabricat din măiestria fine.Invelisul exterior este rezistent si durabil.Acesta are caracteristicile de flocking mâner.

2 Acest electrice cârlig cravată instrument utilizat de ergonomie caracteristici pentru a face o umanizat fox crestătură în formă de design, ușor de înțeles, înțelege mai confortabil, fără presiune pe palma.

3 Acest tip de cârlig cravată instrument folosește de înaltă calitate, modul de a face motorul rula cu aceeasi viteza, nu se va agita în timpul operației, și nu produce efect negativ.

4 De înaltă calitate, modul de cârlig cravată instrument face opereze cu vârfuri mici, nici un zgomot, și nici o deteriorare la urechi.

5 Acest cârlig cravată instrument poate instala bateria de pe spate ca o aprovizionare cu energie, cu o puternica rezistenta, simplu și comod si practic.

6 precise structură mecanică de cârlig cravată instrument face uz de procesul nu va deteriora linia de pescuit, nu te doare degetele, cupru atelă nu este ușor de rugină, care are durată lungă de viață, este un foarte practic instrument de pescuit.

Caietul de sarcini:

Material:plastic ABS

Greutate:0.08 kg/0.17 lb/2.8 oz

Culoare:Maro gri

Sport Tip:Pescuit

Tema:Sport

Potrivit pentru:Outdoor, pescuit

Gen:Unisex,bărbați,femei

Caracteristici:Portabil

Funcția:Pescuit cârlig cravată nod instrument

Sezon:Primavara,vara,toamna,iarna

Dimensiune:8.4x7x1.6cm

Alimentat Sursa:2x AAA baterii(nu sunt incluse)

Pachetul inclus:

1x Ultrathin electric cravată cârlig de pescuit

Ambalate: blister pachet

Etichete: 360 de grade cârlig, mousqueton inoxydable, nod ac, 360 de grade cuier, ancora undiță, bomboane cuier, pasăre formă de cârlig, bat pește, cârlig de bucatarie inox, fonta furtun

Material Plastic ABS

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea