Plin de Acoperire Ecran Protector de pe Huawei Honor 10i Sticlă Călită pentru Onoarea 10 lite Sticlă Onoarea 10 Film Protector Sklo Tempere

14.41lei

27.21lei

-47 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

NOTĂ: vă Rugăm să citiți înainte de a plasa comanda, multumesc!!!

1. Dacă suma totală a comenzii este mai mică decât $6.00, vom transport gratuit prin Yanwen Economice e-Mail de Aer, NU de urmărire pentru comenzi mici (veți vedea parcela de ședere în China, nu vă faceți griji despre asta, nu aici).

Dacă doriți cu urmărire, mod de transport maritim, vă rugăm să alegeți China Post Air Mail sau Balioilhaircare.ro Standard de Transport maritim sau ePacket sau DHL sau UPS, dar va cheltui mai mulți bani pentru transport.

2. Nici o Dispută vă rugăm : te Rugăm să nu deschizi disputa în termen de 60 de zile (Brazilia 90 de zile) , este binevenit, să păstreze relații bune de afaceri, Mulțumesc pentru înțelegere.

o.Dacă Confirma Timp este în curând, dar încă nu primi comanda dvs., vă rugăm să contactați-mă (Pentru Mesaj sau Trimite un Mesaj la Cumparator), nu vor extinde termenul de livrare pentru tine.

b.Dacă după 60 de zile (Brazilia 90 de zile) încă nu primi produsele, vă rugăm să contactați-mă (Pentru Mesaj sau Trimite un Mesaj la Cumpărător), I se va returna integral banii.

Plin de Acoperire Ecran Protector de pe Huawei Honor 10i Sticlă Călită pentru Onoarea 10 lite Sticlă Onoarea 10 Folie de Protectie

Etichete: huawei mate30 pro, honar 10i sticlă, onoare 10i sticlă matt, huawei p30 pro japonia, pahar plin, sticlă temperament, sticlă proteja, huaweii p30 pro, caz onoare 10i sticlă, sticla samsung

Telefon compatibil Model2 Pentru Onoare 10i
Telefon compatibil Model3 Pentru Onoarea 10 Lite
Utilizarea telefon mobil
Pachet Da
Cu Pachetul De Vânzare Cu Amănuntul No
Telefon compatibil Model1 Pentru Onoarea 10
Nume De Brand mksup
Feature6 9H Duritate
Feature2 Anti-Shatter
Tip Față De Film
Feature8 Ultra Subțire
Feature3 Anti-amprente
Facilitate4 Sensibilitate ridicată
Origine NC(de Origine)
Feature5 Protecția ochilor
Numărul De Model pentru Onoarea 10/10/10 Lite
Feature7 Usor de instalat
Edge-to-Edge Acoperire Da
Feature1 Anti-Explozie
Compatibil Marca De Telefon Huawei
Caracteristici Ușor de instalat Zero Dovada Ultra-subțire
Feature9 Dovada Zero

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea