9D Complet Capacul din Sticla Temperata pentru Samsung Galaxy A10 A20 A30 A40 A50 Ecran Protector de Protecție Față de Film Sklo Tempere

14.41lei

27.21lei

-47 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

NOTĂ: vă Rugăm să citiți înainte de a plasa comanda, multumesc!!!

1. Dacă suma totală a comenzii este mai mică decât $6.00, vom transport gratuit prin Yanwen Economice e-Mail de Aer, NU de urmărire pentru comenzi mici (veți vedea parcela de ședere în China, nu vă faceți griji despre asta, nu aici).

Dacă doriți cu urmărire, mod de transport maritim, vă rugăm să alegeți China Post Air Mail sau Balioilhaircare.ro Standard de Transport maritim sau ePacket sau DHL sau UPS, dar va cheltui mai mulți bani pentru transport.

2. Nici o Dispută vă rugăm : te Rugăm să nu deschizi disputa în termen de 60 de zile (Brazilia 90 de zile) , este binevenit, să păstreze relații bune de afaceri, Mulțumesc pentru înțelegere.

o.Dacă Confirma Timp este în curând, dar încă nu primi comanda dvs., vă rugăm să contactați-mă (Pentru Mesaj sau Trimite un Mesaj la Cumparator), nu vor extinde termenul de livrare pentru tine.

b.Dacă după 60 de zile (Brazilia 90 de zile) încă nu primi produsele, vă rugăm să contactați-mă (Pentru Mesaj sau Trimite un Mesaj la Cumpărător), I se va returna integral banii.

9D Complet Capacul din Sticla Temperata pentru Samsung Galaxy A10 A20 A30 A40 A50 Ecran Protector de Protecție Față de Film

Etichete: pelicul samsung a50, golurile samsung a50, a50 display, galaxy a750 sticlă, a50 samsung display, mata samsung a50, a51 autocolant, 3d de sticlă a8 2018 samsung galaxy, a50 ecran samsung, mobil samsung a50

Edge-to-Edge Acoperire Da
compatibil model de telefon Pentru Samsung Galaxy
Feature9 Dovada Zero
Feature2 Anti-Shatter
Pachet Da
Nume De Brand mksup
Feature5 Protecția ochilor
Origine NC(de Origine)
Feature7 Usor de instalat
Feature8 Ultra Subțire
Facilitate4 Sensibilitate ridicată
Utilizarea telefon mobil
Feature6 9H Duritate
Feature3 Anti-amprente
Cu Pachetul De Vânzare Cu Amănuntul No
Tip Față De Film
Compatibil Marca De Telefon Samsung
Feature1 Anti-Explozie
Caracteristici Ușor de instalat Zero Dovada Ultra-subțire

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea