Decor Acasă Iută Frânghie Agățat De Plantat Țesute Planta Coș De Depozitare În Aer Liber, Grădină De Flori Titular Plante Macrame Umerase

39.56lei

65.94lei

-40 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

RM358784394334476

Caracteristici:

- Nu numai de a folosi ca un suport planta, dar, de asemenea, folosi pentru diverse scopuri; Mare container de depozitare pentru legume, fructe, cosmetice, jucarii pentru copii, scutece, sau alte obiecte mici.Utilizate pe scară largă în living, dormitor, baie, bucatarie, gradina, balcon sau coridor.

- Coș agățat poate aduce un design elegant pentru orice cameră în casa ta.

- Utilizare ca un capac de oală pentru a decora plantat, înfrumuseța orice plante de casa, adaugă fler modern pentru casa sau birou.Purta o haină de moda pentru plantele tale.Prefectul cadou pentru familie sau cu prietenii, la festivaluri, mai ales pentru un iubitor de plante.

- Agățat de plante coș este mare pentru afișarea ghivece cu plante și ghivece de flori, adaugă fler modern și minimalist pentru decor acasă.Pentru a spânzurat cu robust bumbac siruri de caractere care se afișează preferate plante de ghiveci si flori de ghiveci în aer sau o fereastră laterală foarte bine.

Caietul de sarcini:

Material: Iută Frânghie

Dimensiune: Calibru 20cm, adancime 13 cm, înălțimea totală de 50 cm

Lista De Pachete:

1 * Iută Frânghie Agățat Coș

Note:

1. Manual de măsurare, vă rugăm să permiteți-1 ~ 3mm eroare, vă mulțumesc.

2. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același ca în imagine.

RM358784394334478

Etichete: kaktus plante, fals planta set, planta begonia, crizantema galben, multi plantat, artificiale boston fern, ficus, iarba de perete, sânge a crescut, automat ghiveci

Finisare Nu Filmate
Numărul De Model Noi
Material Alte
Setați Tipul No

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea