În plus Miros Mare Dovada Sac cu blocare Iarba organizator de stocare Cutie Caz Recipient de Stocare Pungă de Tutun Tocat Iarbă Tabaquera

222.90lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caietul de sarcini:

Grele Combinație de Blocare: Cu built-in de 3 cifre combinație de blocare, veți fi capabil să țină nedorite snoops de copii sau câini, face obiecte pe care, cu mai bine de confidențialitate.

Toate într-Un singur Miros Dovada sac de kit

Fiecare sac vin cu 1 buc 2" planta polizor, 1 buc etanș UV borcan, 1 buc placă de metal, 2pc metal doobie tuburi și 5pcs 7"X5" saci mylar, se potrivește tot ce ai nevoie pentru depozitarea privată elemente.

Pachetul Include:

1 x Stashpro Miros Caz Dovada de 10"X8"X4" 1 x 4-Strat de Zinc Planta Polizor 2.5" 1 x UV Stash Borcan 50ml 1 x Placă de Metal 18x12cm 2 x Doob Tub de 4.5" 5 x Fermoar pungi Mylar 20 x 15cm

Câinele Testat 100% Mirosul Dovada Tehnologie

Echipat cu built-in de carbon captuseala care ajuta previne orice mirosuri de la evadarea, aceasta geanta ofera un control superior al mirosului, perfect pentru captarea miroase în geantă pentru a evita nedorite atenția în public și să păstreze lucrurile discret în casa ta, la locul de muncă sau în timp ce călătoresc.

Plus Dimensiune Mare

Masoara 10 X 8 X 4 inch, oferă camere spațioase, cu capacitatea de a ține banii obiecte în locul potrivit, 6 buc separatoare detașabile, permițându-vă personaliza dvs. de alimentare în funcție de nevoile dumneavoastră.

Premium și Ușor de Set Combinație de Blocare

Fermoare interconectate prin construit în sistem de blocare combinație cu garda de confidențialitate și siguranță, Cuier tag-ul include instrucțiuni pentru a re-seta dorința de cod.

Premium și Ușor de Set Combinație de Blocare

Fermoare interconectate prin construit în sistem de blocare combinație cu garda de confidențialitate și siguranță, Cuier tag-ul include instrucțiuni pentru a re-seta dorința de cod.

Stashpro 100% Satisfacție De Garantare

Stashpro iese puternic în spatele toate produsele noastre si se bazeaza pe satisfactia clientului.Dacă nu sunteți complet mulțumit cu produsele noastre, va vom returna banii fara nici o intrebare.

mirosul dovada sac cu blocare mirosul saci proof miros de fum de țigară dovada geanta din piele pungă de tutun cu miros de fum de țigară dovada sac mirosul dovada saci de iarba mirosul dovada saci de iarba cu blocare mirosul dovada sac de blocare

Etichete: portofel din piele, mui femei geanta, canapea om, geantă de mână, bucătărie organ, mobilier dormitor, caz de telefon, polizor iarba, iarba, cutie storag

Caracteristică Pliere
Tip Saci De Depozitare
Numărul De Model 010602
Utilizarea Alimente
Forma Dreptunghiular
Origine NC(de Origine)
culoare negru
Produs Trusa Medicala
Material Rezistent la apa
Plus Dimensiune Mare 10 X 8 X 4 Cm
model Trei-dimensional Tip
Aplicabile Spațiu Camera De Zi
Grele Combinație De Blocare Cu built-in de 3 cifre combinație de blocare

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea