2021 Set de Vase 7pcs Negru-Aur Seria Non-Stıck Granit Oală Și Tigaie Set Rapid de Transport maritim de Incendiu cu Geam Cove Bucătărie

416.23lei

1 300.69lei

-67 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Roe Biogranit Rose ȘI NEGRU 7 Piese Set de Vase

Conținut; 18 cm, oala 22 cm Cratiță 26 cm Spate 26 cm Tigaie Ai știut?Granit materii prime produse în Elveția este vândut peste tot în lume sub numele de brand ROE.

De Ce Biogranit?

-Este sănătos.Aceasta este o tehnologie avansată de produs.Materialele utilizate în producție sunt certificate, ele nu conțin substanțe dăunătoare. -Este extrem de rezistent la zgârieturi cu granit-ca suprafata armat. -Este rezistent la pete și ușor de curățat datorită maximă de incendiu și non-stick caracteristică.Este rezistent la zgârieturi până la 7 ori comparativ cu echivalentele sale.

Caietul de sarcini;

Pata-free suprafața exterioară Acoperire internă oferind maximum ignifuge non-stick Ușor de utilizat, elegant mânere Timp maxim și economii de energie, Acesta are un ușor de curățat granit interior și exterior de acoperire și o grosime de 4mm corpului.Datorită sale speciale rezistente la căldură, capac de sticla, permite procesul de gatit pentru a fi urmată cu ușurință.Acesta poate fi spălat în mașina de spălat vase.Este potrivit pentru toate în folosească sobe cu excepția inducție.

Etichete: fri pan, pan set, kit unghii instrument, ty unicorn, aur spală, pânză turcia, marmit, inducție cratiță, casserol, instrument de bucatarie

Caracteristică Aprovizionat
Tip Seturi De Vase
De Acoperire Oală Cu Acoperire Oală
Origine TR(Origine)
Nume De Brand karaca
Material Din Oțel Inoxidabil
Numărul De Model 10.20.2020

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea