26Pcs Spirală Permanent Parul Rod Spirală Tija de Frizerie Coafură Role Par Curling Bigudiu de Coafură Filtru de Instrument de Styling

26.63lei

53.23lei

-49 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristici:

* Ușor de utilizat, doar alege un fir de păr și cârlig-l pe o spirală perm, apoi învârti de păr în jurul valorii de și fixați-l cu un c-ring clipuri, țineți apăsat pentru câteva minute, puteți face parul cret,;este recomandat să-l folosească în cazul în care parul nu este uscat,să ia o cantitate mică de păr în jurul valorii de curling rod și fixați-l cu un clip.

* Multiple de utilizare, aceste bucle spiralate poate ajuta să diy coafuri în funcție de starea ta de spirit, diferite moduri de a folosi pentru a crea diverse efecte, va face sa arati mai fermecător.

* Poate fi folosit pentru groasă sau subțire, păr scurt și lung, clip și răsuciți părul în convenabil, fără încălzire care pot deteriora parul.Agață de păr role da parului tau un fermecător volum cu bucle sau de respingere.

* Aceste permanent spirala barele sunt realizate din super plastic de calitate, în condiții de siguranță și nici un rău pe parul tau, potrivite pentru cele mai multe tip de coafura.Îngroșarea și anti-alunecare, usor de tinut, confortabil sentiment de mână.Acestea sunt lavabile și reutilizabile, ușor de operat, ușor și convenabil.

* Pachetul include 26 de piese permanent spirala tije în culori diferite, puteți partiție de păr de diferite culori, cantitate suficientă poate satisface nevoile de zi cu zi.Fiecare spirală permanent rod măsuri aprox. 15.2 cm/ 6 cm în lungime, diametrul de măsuri de aprox. 0,8 cm/ 0.31 inch.Este foarte ușor pentru uz personal, cu dimensiuni corespunzătoare.Potrivit atât pentru salon de păr și utilizarea acasă.

Caietul de sarcini:

Tip: Coafură Instrument

Material: Plastic

Culoare: Multicolor

Cantitate: 26Pcs

Dimensiune: 15.2 * 0,8 cm / 6 * 0.31 în

Pachetul dimensiune: 19* 13 * 9cm / 7.5 * 5.1 * 3.5 în

Greutate pachet: 222g / 7.8 oz

Lista De Pachete:

26 * Role De Păr

Transport:

1.Va garantam pentru a livra produsele în termen de 24-72 de ore după confirmarea plății, cu excepția vacanță.

2.Am expediat prin China post,HKpost EMS,DHL,Fedex,în funcție de alegerea ta, atunci când plasarea de comenzi .

3.Dacă nu ați primit elementul după 45 de zile,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Vom face toate eforturile noastre de a rezolva problema.

4.Noi nu suntem responsabili pentru întârzierile cauzate vamale,taxe de Import,impozite sau alte customscharges.

Garanție:

1.Toate elementele au 1 an garanție.DACĂ achiziția nu îndeplinesc calitate comercială, adecvare la scop sau se potrivesc descrierii, putem asigurați-vă că problemele sunt rezolvate .

2.Pe nedrept-a trimis materiale, vă Rugăm să ne contactați în 48 de ore de la livrare.Noi vom organiza pentru a oferi elementele corecte sau de a reveni toate dvs. de plată.

3.Pentru defecte sau defecte produse,vă rugăm să luați fotografii sau clipuri video,ne-ar retrimite sau de restituire după confirmare.

Etichete: ondulatorul de par, parul permanent, permanent spirala rod, roșu permanent tije, burete bigudiuri, de tip boutique de păr, float inoxidabil, cappuccino, clip femei, flexibil permanent role

Cantitatea 26pcs
Aplicabile păr role par
Material Plastic
Origine NC(de Origine)
Tip De Element role par

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea