Uxcell 12buc 1/2 inch X 18 inch(15mm X 452mm) Centura de Slefuit 240 Granulatie Oxid de Aluminiu, lemn, plastic, fibră de sticlă oțel etc.

24.78lei

29.48lei

-15 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Descriere :

1.Complet rășină legat de X-greutate suport de pânză.Antistatic, lavabil, plus un aditiv in rasina pentru a rezista de încărcare.

2.Dimensiunile benzii abrazive hârtie abrazivă este cu oxid de aluminiu, materiale abrazive,ascuțite și durabil,puternic slefuire.

3.Interfața de slefuit curea este strans si compact,așa că nu este ușor pentru a rupe în afară în utilizare,ușor de utilizat și viață lungă de utilizare.

4.Abrazive de nisip centura este pentru netezirea suprafetei, eliminarea mai mici imperfectiuni si urme pe lemn, plastic, fibra de sticla, si ambele metale feroase (otel, otel inoxidabil, fonta, otel carbon) și metale neferoase (aluminiu, titan, cupru, bronz, cupru)

5.Atunci când instalarea, este necesar să se facă distincția pozitive și negative direcții.Instalarea în conformitate cu direcția de instalare pe spate de banda abraziva.Instalarea direcția opusă va cauza probleme, cum ar fi non-rezistență la uzură, trupa rupere și așa mai departe

Caietul de sarcini :

Granulatie : 240

Dimensiune totală : 1/2 inch x 18 inch/15mm x 452mm(Lat * Circumferinta)

Material Abraziv : Oxid De Aluminiu

Pachetul de Conținut : 12buc x Abrazive de Șlefuit cu Centura

Etichete: centura de șmirghel, polizor cap, se pisa bandă, hârtie de șlefuit, curea masina de slefuit cu hartie abraziva, polizor cu bandă, masina de slefuit cu banda, centura de slefuire pentru polizor, centura de polizor, belt sander

Tip Alte
DIY Consumabile Vopsea Si Decorare
Nume De Brand UXCELL

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea