SUNROAD Digitale Ceasuri Barbati Ceas Sport-Altimetru Barometru, Busola, Ceas Cronometru Drumeții Funcționare Ceas de mana rezistent la apa 50m

96.83lei

276.62lei

-64 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

SUNROAD Digitale Ceasuri Barbati Ceas Sport-Altimetru Barometru, Busola, Ceas Cronometru Drumeții Funcționare Ceas de mana rezistent la apa 50m

Ceas sport FR823B (NOU) este conceput special pentru alpinist echipa, fanii în aer liber, de călătorie fani.Acesta combină altimetru, barometru, busola, pedometru, world time, prognoza meteo, temporizator, cronometru, data și ora etc.

Dacă vrei să știi operațiunea video, vă rugăm să apăsați linik:https://youtu.fi/Epf5fB7wczo

Caracteristici: ● Data functii: ora, minut, secunda, an(2000-2099), luna, data, zi a săptămânii, 12H/24H ● ceas cu Alarmă (2 seturi ceas deșteptător, alarma oră) ● temporizator( 99:59:59~0) ● Cronometru(0~99:59:59), 11sets de date ● Pedometru, contor pas, calorii, distanta record ● Societăți busola digitala, altimetru, barometru, termometru, aer tendință de presiune și altitudine tendință ● 24 de ore, aer tendință de presiune graficul ● 12 ore altitudine trend chart si rata de Urcare ● prognoza Meteo ● Worldtime funtions (lumina zilei de economisire de timp pentru a comuta automat) ● Buton sunet on sau off ● viață a Bateriei reamintesc ● EL backligh

Q&A pentru SUNROAD în aer liber Ceasuri

1, de ce temperatura este incorectă?

Când ceasul purtat pe braț, care afectează de la caldura corpului uman, valoarea temperaturii afișa pe ecran va fi mai mare decât temperatura camerei.Deci, dacă doriți pentru a ajunge la temperatura camerei, vă rugăm să pune ceasul pe masă, și pentru a evita lumina directă a soarelui pe ea, efectiv temperatura camerei va arăta pe ceas după 20 de minute.

2, ce valoare de altitudine are o abatere?

Pentru prima dată de a utiliza ceasul, vă rugăm să setați locale altitudine ca baza de date de pe ceas.

Puteți merge la internet pentru a căuta locale altitudine.

(1) altimetru funcționează ca: atunci Când crește altitudinea, presiunea aerului scade în mod corespunzător.

deci ceasul este colectarea de presiunea aerului valoare pentru a calcula schimbările de altitudine. (Aici mai jos este crucea tabel de referință pentru aer sub presiune și înălțimea de Organizația Aviației Civile Internaționale (OACI), se explică standard de referință între presiunea aerului și înălțime. )

Din graficul de mai sus, știm cum altimetru funcționează.În mod normal, presiunea aerului este în continuă schimbare, astfel încât colectate înălțime va avea unele abateri de la aceste schimbari, varianța toleranțele sunt între + --50 de metri.Și în real alpinism această abatere este neglijabil.De exemplu alpinism de altitudine de 2000 de metri, 50 de metri abatere este foarte puțin pentru întregul proces, nici o influență asupra efectiv de alpinism.

În prezent, altimetru pentru toate alpinism ceas funcționează în acest fel, atât de mică abatere de la înălțimea de colectare cauzate de presiunea aerului schimbarea este inevitabilă.

3, ce e altitudine?Și ceea ce este relativă altitudine?

Altitudinea înălțimea verticală de la nivelul mării la locul de ședere.

Altitudinea relativă înseamnă înălțimea de la picior la summit-ul de munte, atunci când vom merge în drumeții, la poalele munților clar înălțimea relativă la zero și după ce vom ajunge la partea de sus, la altitudine relativă pe ecran este înălțimea real noastre de alpinism.

4, de ce prognoză are o abatere?

(1)Pentru prima dată pentru a utiliza ceasul, trebuie să se adapteze la vremea valoare în funcție de valoare locală, acesta poate fi căutat pe internet.

(2)prognoza meteo este prevazut vreme în 24 de ore, nu pentru prezent.

5, de ce lumina este slabă?

Sub lumina zilei, s-ar putea simti înapoi lumina este slabă, cu toate acestea, în noapte, în camera întunecată, fără nici o lumină, veți vedea lumina din spate este destul de luminos.Acesta este conceput pentru economisirea de energie.

6, Sfaturi pentru dovada de apă

1. Toate SUNROAD ceasuri sunt 5ATM dovada de apă, este potrivit pentru înot și scufundări.

2.Butoanele nu sunt permise pentru a fi apăsat atunci când toată ceas în apă.

3.Ceasul nu poate fi utilizat în primăvară fierbinte, apă caldă duș, saună pentru a împiedica de abur apa fierbinte.

Etichete: de sex feminin de funcționare, rezistent la apa 100m watche, sunroad ceas, curse clasic ceas, analog barometru, sunroad, Ezon, suutoop ceas sport, busola skmei, ceas casio

Caracteristică Calendar Perpetuu
Numărul De Model FR823B
Cazul Formei RUNDA
Tip De Element Ceasuri De Mana Digitale
Stil Sport
Lățime De Bandă 25mm
Cutii & Cazuri Material Hârtie
Trupa Lungime 23cm
Incuietoare Tip Cârlig-Catarama
Caz Grosime 15mm
Trupa Tip De Material PU
Gen BĂRBAȚI
Mișcarea Digital
Adâncime De Rezistență La Apă 5Bar
Formati Fereastra Material Tip Plastic
Carcasa Din Material Rășină
Diametru Cadran 45mm
Nume De Brand sunroad
Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea