SKMEI Bărbați Dual Display Ceasuri de mana rezistent la apa 50M în aer liber, ceas Sport Cronograf Rezistent la Șocuri ceas Relogio Masculino 1029

44.18lei

58.93lei

-25 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Mai multe recomandări

Nume de Brand: SKMEI 1029

Rezistent la Impact LED ceas militar ▪ Gen: Bărbați ▪ Stil: Sport,Alergat,Ciclism ▪ Mișcare: Mișcarea Electronice ▪ Culori: Albastru,Rosu,Negru,Verde,Rosu Camuflaj,Camuflaj Verde ▪ Caz Material: Plastic ▪ Bandă Material: PU ▪ Cataramă tip: Cataramă ▪ Ceas Cadran: Rotund ▪ Dial Diametru: 54mm ▪ Caz Grosime: 17mm ▪ Lățime de Bandă: 24mm ▪ Bratara Lungime: 265mm ▪ Greutate: Aprox 120g ▪ Adâncime de Rezistență la Apă: 5ATM ▪ Functii:Rezistent la Apa,Oprire Ceas,Cronograf,Alarma Ceas 12/24 Ore Ceas ▪ Caracteristici:Cadran Mare,Mișcarea Electronic,Ceas Digital,rezistent la apa ▪ Ambalare continut:1 x Ceas Sport (FĂRĂ CUTIE)

MAI MULTE CULORI VERDE /CAMUFLAJ VERDE/ROSU CAMUFLAJ ROSU /ALBASTRU/NEGRU

INTRODUCEREA 2time/ Chrono /Alarma/50 M rezistent la apă/Data/EL Lumina

REZISTENT LA ȘOCURI + AGRINST GREUTATE Utilizarea în aer liber mai sigur

SAPTAMANA EL LUMINA Buton Buton de MOD PM EL se APRINDE Butonul START/STOP Buton DATA SECUNDE Butonul de RESETARE TIMP

NORMAL MODUL de AFIȘARE/ EL LUMINA de AFIȘARE MODUL de Utilizare improt EL Lampa, Apăsați "LUMINA"buton pentru a vedea timpul în mod clar în lumină.

50M rezistent la apa Frică udă, în ploaie?se udă atunci când se spală pe față?NICI O PROBLEMA!Acest ceas poate satisface utilizarea de zi cu zi rezistent la apa.

BRAND:SKMEI MODEL: 1029 MOVT:Digital DIMENSIUNE: 265mm(L)、57mm(Dia)、54mm(W)、17mm(H) TRUPA:PU CAZ:ABS W/P:50meters FUNCȚIA de rezistent la apa:2Time,Chrono, Alarmă,Data,Săptămână,EL,ceas 12/24 ore.Despre EMIS fshion ceas sport, Cu bun quligty mov nu și japonia baterie,fi bun la apă Produse:dovada novelly design,show fshion.MARCĂ comercială și de aspect fi authorited de China trademark office,protejate prin lege.

Perimetrul MAX Perimetrul:240mm MIN Perimetrul:170mm

CUM POATE ȚI-E DOR DE ASTFEL DE O MARE ȘANSĂ DE PENTRU A DEȚINE CEL MAI POPULAR CEAS SPORT? 01.Japonez Precizie mișcarea în câteva secunde pe lună.Baterie japoneze carepot oferi ceasul puternic de putere

02.Rezistente la șoc excelentă ABS carcasa din Plastic și Oțel Inoxidabil caz înapoi care permite ceasului să fie rezistent și durabil.

03.Extrem de rășină transparentă de sticlă sticla este facut din foarte cdear rășină material importate în străinătate și sigilate cu un caz de înaltă frecvență mașină.Așa că sticla este etremely greu și presiune-tolerant.

04.50 M Rezistent La Apă Din Oțel Inoxidabil racord Spate oferă o mai bună rezistentă la apă caracteristică pentru ceas.Simțiți-vă liber pentru a purta ceasul atunci când sunt la duș

05.Catarama din Otel inoxidabil puteți regla ceasul în funcție de dimensiunea încheietura mâinii, în orice moment.Cornvenient!

06.PU Curea Rasina Realizate din material de rășină importate,cureaua este moale și confortabil și ervironmental prietenos.

07.EL iluminat Chip Folosind EL lumina cip, puteți pur și simplu apăsați butonul de lumină andsee timpul de afișare viu și cdearly la întuneric.

GUANGZHOU CITY SKMEI WATCH CO.,LTD FABRICA NOASTRA ZONĂ de echipa Noastră se angajează să ofere cea mai bună inovație, calitate, servicii pentru fiecare cusomters.Am în vedere calitatea produsului ca viața noastră și clienții noștri ca dumnezeirea.Ne-am angajat să oferindu-vă cu cele mai multe produse de cost-eficiente, de înaltă calitate, design de inginerie și atentă servicii post-vânzare.

Etichete: smartwatch, ary ceasuri, aliang mens watch, bulova ceas femei, ceas skmei, ceas, hs6620d ceas inteligent, lige smartwatch femei, bărbați ceas, relojes timp

Mișcarea Digital
Nume De Brand Skmei
Caz Grosime 17mm
Diametru Cadran 54mm
Trupa Tip De Material PU
Trupa Lungime 26.5 cm
Tip De Element Ceasuri De Mana Digitale
Lățime De Bandă 24mm
Stil Sport
Numărul De Model SKMEI 1029
Adâncime De Rezistență La Apă 5Bar
Incuietoare Tip Catarama
Formati Fereastra Material Tip Rășină
Cutii & Cazuri Material Nici un pachet
Carcasa Din Material Plastic
Caracteristică Cronograf
Cazul Formei RUNDA

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea