WiFi Remote Garaj Ușă Openers Controler de Comutare Folosind Ewelink APP Compatibil cu Amazon Alexa Google Acasa IFTTT GD-DC5

118.51lei

169.30lei

-30 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Descriere produs Stil: cu EweLink APP

Caracteristici:

[Remote Turn on/off] Cotitură tau existent pe rețea WiFi și deschizător de uși de garaj într-un singur dispozitiv inteligent, atunci puteți deschide și închide ușa de la garaj printr-un simplu clic de pe telefonul smartphone.

ReminderEver plecat de acasă și a uitat să închidă ușa de la garaj?Nu vă faceți griji, Eachen Inteligent Deschizator de Usi de Garaj va aminti de tine.

[Notificare] Ia notificat în timp real, pe cine și când ușa de la garaj deschisă sau aproape.De asemenea, puteți seta notificări vocale la fel de bine.

[Calendarul Programe] puteți seta programul pentru a deschide și închide ușa de garaj.Gestiona usa de garaj cu ușurință.

[Voice Control] Compatibil perfect cu Amazon Alexa/Echo.Usa de garaj cu deschidere și de închidere a putea fi controlate în mai multe moduri, fie prin simpla atingere a smartphone EweLink garaj mobile app, sau de a da comenzi vocale la Alexa.

[Dispozitiv de Partajare] puteți să-l împărtășească cu familia ta sau vizitatori, DESIGUR, puteți lua înapoi permisiunile în orice moment.

[Istorie] puteți verifica usa de garaj deschiderea sau închiderea de înregistrări de istorie de pe APP dvs. pentru a asigura siguranța de garaj.

Caietul de sarcini:

De lucru cu: Amazon alexa, google asistent,IFTTT Alimentare: DC 5V

Actiune: 3-15mm

Standard Wireless: IEEE802.11b/g/n

Tip Wireless: 2,4 GHz, nu suport 5G

Telefon mobil: "EweLink" Pentru android & IOS

Conectare Lungime cablu: 5M

Material: ABS+PC

Ușor De Instalare:

Alimentați dispozitivul cu DC 5V adaptor si cablu micro USB.

Conectați Red & Black fire la deschizator de usi de garaj: Pune fiecare capăt la aceleași terminale ca peretele butonul de fire sunt terminate cu.

Conectați senzorul și instala pe usa garaj cu șuruburi/autocolante/consolă și așa mai departe.

Controla dispozitivul de pe telefonul tău inteligent.

Lista De Pachete:

1* WiFi Smart Switch Deschizător De Uși De Garaj

1* Set de Accesorii de Montare

1* Cablu De Conectare

1* cablu USB

1* Manual De Utilizare

Etichete: IFTTT, acasă inteligent, comutator zigbee, comutator wifi, ifttt wifi, ewelink comutator, ușa slide, comutator siemens, zafira de deschidere a ușii, poarta wifi

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea