DC 12V Fir Control de la Distanță Comutator Cu 1000m Receptor Releu Pentru Pompa de Declanșare Și de Oprire

19.45lei

36.05lei

-46 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Descriere:

Codificare digitală - Adoptarea importate digital IC chips-uri pentru codificare, prelucrare, acesta nu va interfera cu fiecare alte și nu va fi afectată de obstacole externe.

Instalare ușoară - trebuie doar să punem la distanță comutator de control acces simplu la lămpi sau aparate electrocasnice mici, de control de la distanță poate fi atins, nici un cod.

Perete despărțitor de Control de la Distanță - puteți sta în dormitor și fără fir de control de la distanță luminile din sufragerie.Wireless RF semnal poate trece prin pereți, podele, uși și ferestre.

Aplicarea pe scară largă - Acesta poate fi utilizat în industria de automatizare, automatizari agricultura și de automatizare acasă, cum ar fi fabrica, casa, agricole, pășuni, vehicul, navă, operațiune maritimă, aeriană vehiculului, domeniul de apel, etc.

Multi-Scop - poate de la distanță echipamente de control de pe pământ, apă și aer, cum ar fi control de la distanță lumini, sirene, usi, motoare, ventilatoare, vinciuri, liniare, elemente de acționare, usi, geamuri, electrice, electrovalve, alarma de securitate, afaceri semne și diverse dispozitive.

Caietul de sarcini:

Tensiune de lucru: DC 12V

Iesire curent: 10A

Frecventa de lucru: 433.92 mHz

Static curent: 8mA

Încărcare putere: 800W

Primirea sensibilitate: -105dbm

Modul de lucru: Apăsați, interlock, auto-blocare, întârziere de 5 secunde, 10 secunde, 15 secunde, 20 secunde

Modulatie: ASK

La distanță de control de la distanță: 1000meters

Power on, indicatorul luminos de culoare roșie este aprins, apăsați butonul de învățare, învățarea indicator este aprins, apăsați orice tastă de la distanță

Pachetul Include:

1 Bucata Receptor Fără Fir

1 Bucata Controler De La Distanță

Etichete: gsm pompa controller, detergent masina, masina a pompei spălătorului, controler xbox se oprește, controler de declanșare a extins, controller ps4 declanșa stop, releul din 12v, wifi pompa dc controller, 5 releu 12v, honda gx

Origine NC(de Origine)
Nume De Brand MagiDeal
Certificare CE

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea