2020 9-Roșu Hidraulic Unelte Degetului Spinner Degetului Degetul De Sus Gyro Jucării De Mână Spiner Spirală Desktop Anti Stres Deget Joc

68.55lei

114.26lei

-40 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Avansate Dearing Placă Turnantă Echipamentul Hidraulic Manual Rotirea Degetului De Sus Jucărie

descriere: Echipament hidraulic de design, fiecare echipament are una sau mai multe lagăre.Alamă de viteze + rama de aluminiu + rulmenți de calitate.

diametru:10cm

greutate:145g

Pe timp de rotație este de 2-4 minute mai mult.Dublu-strat de structură, ușor de transportat, simplu, independent și interesant, dar, de asemenea, eficiente pentru concentrare și de gândire profundă.Mecanice de decompresie spinner.Având în vedere inerția toate treptele de viteză, se invarte foarte bine.

Cum să utilizați: Țineți platan cu o mână și rotiți/stop cu cealaltă mână.ADHD, crește ADHD și autism, pentru a îmbunătăți atenția de copii și adulți.

● Este o jucărie foarte potrivit pentru a scăpa de iritabil oameni.Este foarte potrivit pentru organizarea, de meditație, de distribuție, renunti la obiceiurile proaste, și aducerea conversații.

● Este foarte buna, puternic, bine-a făcut și plin de farmec.Este ambalat într-o cutie cu fermoar pentru protecție.Foarte puternic și bine prelucrate.Demontarea și filare pentru totdeauna sunt distractive!

Pachetul include:

1×Gyro jucărie

Etichete: mare frământa spinner, foi de metal spinner, fidget, mâna spinner, se frământa spinner, sega joc gear, figet spiner, se frământa jucărie, figet, jucărie anti-stres

Partea de sus de căutare cuvânt 1 Degetului gyro roții dințate a roții dințate a Volantului Degetului Jucărie
Origine NC(de Origine)
Partea de sus de căutare cuvânt 4 Volanta Degetului Gyro Pinioane Lanturi EDC Metal Jucărie de Viteze Lanț
Partea de sus de căutare cuvânt 2 Pinioane Volanta Degetului Gyro Pinioane Lanturi EDC Metal Jucărie
Material Metal
Intervalul De Vârstă > 6 ani
Partea de sus de căutare cuvânt 6 Gyro Frământa Parte Spinner Picătură Navă
Partea de sus de căutare cuvânt 3 Echipamentul Lanț Gyro Picătură Navă Sproket Roadbike Spinner

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea