Flash Jumping Rope Minge Copii Distracție în aer liber de Sport Jucărie CONDUS Copiii Sar Forță de Reacție de Formare Leagăn Inel Copil-părinte Jocuri

23.83lei

34.03lei

-29 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristici:

1.Primul material de calitate: realizate din ecologic material plastic, polipropilenă de înaltă calitate și PUA bureți, foarte robust și durabil, fără miros, lumină și în condiții de siguranță.Bureți moi proteja glezna prin reducerea frecare, delicat si sigur.

2.Promovează dezvoltarea coordonată: principiul efectului de levier și mișcare în jurul unui punct de sprijin favorizează dezvoltarea de coordonare în mișcare a picioarelor.Ca sfat de la robinet, se poate dezvolta mișcările de picioare, abdomen și partea superioară a corpului.

3.Intermitent LED lumină: LED integrat poate emite rece, foarte captivant de lumini, mai ales noaptea.Au distractiv sărituri și dans cu lumina intermitent.

Descriere:

Încurajați copiii să-și exercite și pentru a muta,ușor de utilizat și foarte distractiv, toată lumea poate juca, menține în formă și subțire la trup, atât adulți și copii.Frumoasa idee de cadou pentru copiii dumneavoastră.

Caietul de sarcini:

Culoare:galben,rosu,verde,albastru,roz(optional)

Material: PVC

Funcția: Sport și fitness

Dimensiuni: Lungime 64cm, cerc cu diametrul de 16cm, roata diametru 9cm

Pachetul Inclus:

1 * Sari minge

Note:

1. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același așa cum se arată în imagini.

2. Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferenta din diferite manuale de măsurare.

Etichete: joc în aer liber pătură, led street jucarii, se potrivesc boll, celebrele jocuri în aer liber, jocuri cu bile de plastic, led bile jucarii, plastic bile de blană, reacție în lanț, bumbac stem, 35kn

Intervalul De Vârstă > 8 ani
Avertizare //
Numărul De Model //
Tip Bouncing Ball
Material PVC
Caracteristici Sport
Diametru 16CM
Funcția sport și fitness
Gen Unisex
culoare galben,roșu,verde,albastru,roz

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea