Moterm Lucrate Manual Din Piele Kawaii Pix Creion Geanta Husă Titular 6 Culori De Ulei Vegetal, Ceară De Piele Drăguț Staționare Caz Transport Gratuit

17.51lei

19.45lei

-9 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

#En-gros este binevenit.Dacă ați cumpărat în vrac, vom reducere pentru tine, mai ales pentru bătrâni clienții VIP.

#Picătură de transport maritim scopul este binevenit, ambalate fără factură și publicitate (Lasă-ne mesaj la plasarea comenzii).Suntem de recrutare distribuitori în întreaga lume, sunteți bineveniți să se alăture în.

#DIY personalizare este permis.MOQ (cantitate Minimă de Comandă) și Prețul depinde de detalii despre produs pe care l-ai oferit.

#Promitem toate produsele sunt plecat prin stricte de testare înainte de expediere.Toate fotografiile prezentate de tine sunt 100% luate în natură și numai pentru referință.Vă rugăm să permiteți posibilele diferențe între produsele și fotografii.

#Vă rugăm să verificați cu obiceiul de țara dumneavoastră înainte de cumpărare.Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import.

Etichete: perie de artă în caz creion, gir caz creion, caz pen, moterm planificator, peint caz creion, caz creion sao, caz creion kawaii, silicon suport stilou, caz papusa cazuri, moterm piele

Nume De Brand moterm
Material Piele
Utilizarea Școli Și Birouri
Origine NC(de Origine)
Varsta >6 ANI
Tip Creion Sac
Noutate No
Greutate 17g
Numărul De Model O-T11

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea