ANGOO în Picioare Creion Caz Telefon Mobil suport de Sprijin în Sus Ori în Jos Stilou Titularul Birou Școală Birou Papetărie Organizator

38.07lei

47.61lei

-20 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

ANGOO în Picioare Creion Caz Telefon Mobil suport de Sprijin în Sus Ori în Jos Stilou Titularul Birou Școală Birou Papetărie Organizator Material: Poliester.Cârpă dens, material lavabil, usor de curatat ; 2 două-mod de galvanizare fermoare este foarte buna, material metalic, ușor pentru a trage.

Dimensiune: spațiu Suficient în interiorul ajuta să vă mențineți papetărie organizat, ușor de a stoca rechizite școlare sau cosmetice.

Semicilindru design: stand suport de creion poate fi ori, față poate plasa telefoane mobile; Mare jos și netic face pen-ul sta mult mai stabil.

Capacitatea de proiectare: Singur compartiment poate deține 20 de pixuri, foarfece și 18cm conducători; - o grilă sac interior poate stoca monede, cărți, casete și oglindă mică.Grila sac se pot lipi pentru a preveni obiecte mici de la care se încadrează afară.

Nume:Picioare Caz Creion

Culoare: Negru/Roz

Material: Poliester

Dimensiune: 8.5x11x19.5cm

Conținutul Pachetului:

1 * Creion Husă

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Etichete: angoo, putere stand iphone, pen caz stand, stilou husă, elefant suport de creion, peint caz creion, caz creion sao, aplle iphone stand, pop soclu pentru ipad, sac de creion

Varsta >3 ANI
Origine NC(de Origine)
Material Tesatura
Noutate Da
Dimensiune Other
Utilizarea Școli Și Birouri
Numărul De Model Noi
Tip Suport Stilou

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea