Altoire mașină de pomi fructiferi tăiere foarfece de grădină agricole pruning shears foarfece unelte de gradina foarfeci DTT88

54.96lei

94.73lei

-41 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Altoire Mașină de Fructe Copac tăiat via Grădină Agricultura Pruning Shears Foarfece DTT88 Descriere: Caracteristici:

1.Design Ergonomic - Puternic și ușor de falsificat toate-metal corp din aluminiu și mâner foarfece - foarfecele de tuns pentru medii și mari de mână și multi-scop grădină, trimmere, idealurile pentru reducerea mișcare de mână leziuni, oboseala de mână și încheietura mâinii tulpina , munca agricolă și multi-funcțional tăierea intensivă, pacienții cu artrită, carpian tuneluri și slab pronunțate în vârstă.

2.Tăiere curată, Cu aceste foarfecele de tuns, puteți face precis, tăieturi curate de fiecare data!Asta pentru că manuală de tuns este conceput pentru a satisface nevoile de profesioniști grădinari.

3.La sharpd lame de tăiere și de by-pass de acțiune a acestor foarfece se va asigura că veți obține o tăietură curată de fiecare dată, păstrând plante sănătoase, fără a strânge și mai mic posibil răni.Burete acoperite cu mânere sunt foarte confortabile, atât bărbații, cât și femeile Pot apucați ferm.

4.Tunderea este necesar slujbă de grădinărit.Dar cu un set bun de tăiere foarfece, acesta poate fi o briza.Dacă poți controla și forma, arbuști și copaci, scoateți morți sau răniți ramuri, sau tăiate niște flori în acasă, aceste HHWJ foarfecele sunt cele mai bune instrumente.

5.De scos, sharped, din oțel carbon de înaltă construcție face lame pe aceste trimmere gradina extrem de durabil; by-pass trimmer va menține o bună claritate a lungul nexts câțiva ani.Conturate de rulare mânere sunt potrivite pentru forma de mână și naturals mișcare, confortabil de utilizat și de a reduce mâinile Oboseala.

Material cadru:metal

Pachetul Include: 1 x Mașină de Altoire

Etichete: grefa de bandă, dragon fructe, dat unelte de grădinărit, planta altoire, eu electrice foarfeci, teaca de tăiere foarfece, fung shui, PLANTA, altoire instrumente de tăiere, nicovala fierarului

Caracteristică Lungime
Atribut jardinagem instrumentul necesită
culoare Orange
Tăiere Instrument De Tip Foarfece De Grădină
Caracteristică 4 Pliere
Finisare Nu Filmate
Caracteristică 3 Foarfece de altoire instrument
Nume De Brand Stookits
Caracteristică 2 Tăiere Cu Foarfeca
Material Metal
Numărul De Model Unelte De Gradina
Caracteristica 5 Mâner Anti-Alunecare
Mașină De Tăiat Via Tip Bypass
Caracteristică 1 arbon oțel, ABS si Aluminiu

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea