Furcă De Grădină Plivitul Cutter Portabil Cu Mâner Lung De Gheare Gheare Durabil Manual În Aer Liber Stand Up Grădină Cu Gazon, Iarba Tragator Rădăcină A Elimina

17.59lei

21.18lei

-16 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristică:

Iarba extractor este un instrument excelent pentru eliminarea buruienilor rapid și ușor.Design-ul vă permite să ajungă la toate direcțiile de sol pentru a elimina buruienile, fără îndoire genunchi și utilizează produse chimice pentru a elimina buruienile .

Iarba extractor este ideal pentru persoanele care nu pot pe deplin îndoiți sau in genunchi din cauza dureri de spate sau alte leziuni minore.Ușor de utilizat instrumente ajuta pentru a reduce sarcina pe corp.

Vă rugăm să rețineți: Înainte de a utiliza instrumentul, asigurați-vă că pentru a evalua zona și verificați periculoase cabluri subterane.Protejați-vă mâinile și degetele de margini ascuțite.Nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor.Iarba extractor este adecvat pentru utilizarea în moale și sol umed, de preferință, după o ploaie sau udare.Potrivit pentru hard, sol compact.

Caietul de sarcini:

Material: otel Inoxidabil

Dimensiuni: 100cm/39.37" (înălțime) x 21.8 cm/8.58" (lățime) x 4.2 cm/1.65" (adâncime)

Dimensiune ambalare: 50x22.5x5cm/19.69x8.86x1.97"

Culoare: verde

Notă:

1. Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

2. Vă rugăm să permiteți-1-3cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

1 X Iarba De Demontare

Etichete: instrument de gradina weeder, piele edger, grădină weeder, se pisa tutun, gta v rădăcini de iarbă, nominală iarba tragator, broasca de iaz, nicovala fierarului, polizor iarba, grădină mănuși cu gheare

Numărul De Model Mașini de plivit
Certificare NICI unul
Nume De Brand alloet
Finisare Acoperite cu PTFE
Material Metal
Tăiere Instrument De Tip Foarfece De Iarbă
Origine NC(de Origine)
Caracteristică Lungime
Mașină De Tăiat Via Tip NICOVALA

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea