12V 150 PSI Auto Portabil Pompe de Aer Electric sistem de Umflare a Anvelopelor auto biciclete biciclete Compresor de Aer Auto Wireless Cauciuc Pneumatic Pompa

134.20lei

206.47lei

-35 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Mini Pneumatic 150PSI Electric Portabil Masina de Biciclete Rutiere Pompa Electrica Auto Compresor de Aer Pompe cu Display LCD iluminat cu LED

Mini Pneumatic 150PSI Electric Portabil Masina de Biciclete Rutiere Pompa Electrica Auto Compresor de Aer Pompe cu Display LCD iluminat cu LED

1. 2019 Versiune Imbunatatita & Built-in Baterie cu Litiu 6000mAh: Mini-corp, extra-Mare capacitate de 6000mAh.

2. Reîncărcabilă compresor de aer poate fi umflat pentru situații de urgență.Acesta susține AC DC Adaptor de la domiciliu 110V & 12V, 3 metri cablu de Bricheta. (Atenție: vă Rugăm să nu activa pompa atunci când există o stare de încărcare la domiciliu încărcător de perete).

3. LCD Manometru Digital cu Iluminare din spate: Cu 3 unități opționale de PSI, BAR, KPA, Kg / cm⊃2;.Puteți prestabilite a presiunii în anvelope la ce anvelope are nevoie și verificați presiunea în anvelope în orice moment.Pompa de aer se va opri automat umflarea când inflația atinge valoarea prestabilită, care poate fi evita umflarea.

4. Super Bright LED-uri Lanterna: 8 LED Margele pot fi controlate de către comutator independente pentru a vă oferi convenabil pentru iluminare în caz de urgență pe timp de noapte.Si LCD-display digital cu iluminare din spate, care este ușor de citit digitale în timpul nopții.

5. Protecție de joasă Tensiune: Built-in baterie dispozitiv de protecție.Atunci când tensiunea este prea mică, se va reduce automat puterea și bateria nu va fi de peste evacuat într-o lungă perioadă de timp introducerii.

6. Maxim gonflabile presiune este 150psi, care este potrivit pentru masina de biciclete, motociclete, bile, inele de inot, jucării gonflabile și Alte Gonflabile.

7. Miniaturi ocupă Puțin Spațiu: Mini este compact,ușor de acceptat,poate fi pus peste tot, de călătorie și de a transporta mai convenabil.Sfaturi: vă Rugăm să citiți cu atenție instrucțiunile înainte de utilizare!

Parametrii(aprox.):

1.Masina putere de intrare: 12V 3A

2.Tensiune de intrare: încărcător 5V/2A

3.Curent de lucru: 1-5A

4.Curent maxim: ≤5A

5.Fără sarcină curent: ≤2A

6.Aer de eficiență: cost 1.95 munte anvelope pentru 2 minute

7.Capacitate baterie: 6000Am 12.4 V

8.Iluminat de urgență: 8 ore 10 ore

9.Temperatura de lucru: -20 ° C ~ 70 ° C

10.Metoda de încărcare: Micro USB

11.Timp de încărcare: aproximativ 2 ore

12.Accesibil presiune: 150PSI/10.3 BAR/990KPA/10.5 KG/CM

13.Produs dimensiune: 250*56*47mm/9.84*2.2*1.85 în

14.Net greutate/greutate brută: 800/500g

Note:

1.Copiilor le este interzis să folosească această pompă!Nu se lăsa la îndemâna copiilor!Nu introduceți niciodată trahee în gura unui animal viu sau în ochii de o ureche.Nu utilizați pompa ca o jucărie!

2. Nu utilizați pompa în locuri aproape de inflamabile și explozive lichide și gaze (de exemplu, stații de benzină)!

3. Nu lăsați atunci când inflația este în curs de desfășurare.Mașina trebuie să fie permis să se odihnească timp de 8 minute după 8 minute de utilizare continuă.

4. Atunci când există zgomote anormale sau excesive de temperatură în timpul inflației, vă rugăm să opriți imediat și lăsați-l să se răcească cel puțin 15 minute.Demontați trahee și să fie atent cu mâinile fierbinți.

5. Produsul este protejat de ploaie și apă, și este rezistent la impact și impact.

6. Dacă pompa nu este utilizat pentru o perioadă lungă de timp, acesta trebuie să fie depozitate într-un uscat și închise la loc.Dacă ai magazin pentru o lungă perioadă de timp, este recomandat să încărcați acumulatorul la fiecare trei luni.

7. Înainte de a utiliza reîncărcabilă cilindru de aer, verificați dacă acesta are suficientă energie electrică.Pentru prima dată, o taxă pentru 4 ore.După fiecare încărcare este complet, indicatorul de încărcare va fi complet încărcat.

Pachetul Contect:

1* Compresor De Aer

1* Cablu USB de Încărcare

1* Furtun De Aer

1* Valva Presta

1* Mingea Ac

1* Jucărie Duza

1* Sac De Depozitare

1* Manual De Utilizare

Etichete: robinet benzină pompa de aer 12v, pompa de ulei de transfer, masina pentru autocolant, pompa apa, conditionat compresor 12v, 220v compresor de aer, aer acvariu pompa, uzar pompa pentru penis, pcp rezervor, masina de aer pompa

Tip De Element Pompe
Lățime Produs 4.5cm
Tip De Material ABS
Înălțime Element 5cm
Articol Greutate 0.82kg
Element De Lungime 19.8cm
Nume De Brand YASOKRO
Numele Modelului Y09-B
Origine NC(de Origine)
Tensiune 12V
Articol Diametru 0inch

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea