2020 Modernizate 150PSI Auto Motociclete Biciclete Compresor de Aer LCD Digital fără Fir Portabile Gonflabile Pompa de Aer sistem de Umflare a Anvelopelor

114.38lei

133.00lei

-14 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

2020 Modernizate 150PSI Auto Motociclete Biciclete Compresor de Aer LCD Digital fără Fir Portabile Gonflabile Pompa de Aer sistem de Umflare a Anvelopelor

Puncte: 1、2020 versiune imbunatatita a pompei, built-in 6000mAh baterie de litiu: mini corp, super de mare capacitate, 6000mAh.Reîncărcabilă compresor de aer poate fi încărcat într-o situație de urgență.Încărcare prin configurat Micro USB (notă: vă rugăm să nu porniți pompa atunci când încărcătorul USB este în încărcare de stat); incarcatorul auto poate fi alimentat direct, și nu umfla atunci când încărcarea.

2, CONDUS de manometru digital cu iluminare din spate: patru unități comutator PSI / BAR / KPA / KG / CM.Puteți preseta presiunea în anvelope în funcție de anvelopa are nevoie, și verificați presiunea în anvelope în orice moment.Atunci când inflația atinge valoarea presetata, pompa de aer se va opri automat inflației, care poate evita inflația.

3、Super bright LED-uri lanterna: Șase high-gloss margele Într-un întuneric de urgență, pompa de aer este echipat cu COB high-gloss pentru a satisface nevoile urgente.LCD display digital are o lumina de fundal, care este convenabil pentru a citi numerele de la noapte.

4、protecție de Joasă tensiune: built-in baterie dispozitiv de protecție.Atunci când tensiunea este prea mică, se va reduce automat puterea, iar bateria nu va fi încheiat pentru o lungă perioadă de timp.Presiunea maximă este 150psi, potrivit pentru masina de biciclete, motociclete, bile, inele de inot, jucării gonflabile și alte jucării gonflabile.

5、Miniaturi ocupă puțin spațiu: Mini este compact,ușor de acceptat,poate fi pus oriunde, de a călători și de a efectua mai convenabil.

Descriere produs:

2020 versiune imbunatatita a pompei, built-in 6000mAh baterie de litiu: mini corp, super de mare capacitate, 6000mAh.Reîncărcabilă compresor de aer poate fi încărcat într-o situație de urgență.Încărcare prin configurat Micro USB (notă: vă rugăm să nu porniți pompa atunci când încărcătorul USB este în încărcare de stat); incarcatorul auto poate fi alimentat direct, și nu umfla atunci când încărcarea.

LED manometru digital cu iluminare din spate: patru unități comutator PSI / BAR / KPA / KG / CM.Puteți preseta presiunea în anvelope în funcție de anvelopa are nevoie, și verificați presiunea în anvelope în orice moment.Atunci când inflația atinge valoarea presetata, pompa de aer se va opri automat inflației, care poate evita inflația.

Super bright LED-uri lanterna: Șase high-gloss margele Într-un întuneric de urgență, pompa de aer este echipat cu COB high-gloss pentru a satisface nevoile urgente.LCD display digital are o lumina de fundal, care este convenabil pentru a citi numerele de la noapte.

Protecție de joasă tensiune: built-in baterie dispozitiv de protecție.Atunci când tensiunea este prea mică, se va reduce automat puterea, iar bateria nu va fi încheiat pentru o lungă perioadă de timp.Presiunea maximă este 150psi, potrivit pentru masina de biciclete, motociclete, bile, inele de inot, jucării gonflabile și alte jucării gonflabile.

Miniaturi ocupă puțin spațiu: Mini este compact, ușor de acceptat, poate fi pus peste tot, de călătorie și de a transporta mai convenabil.

Sfaturi: vă Rugăm să citiți cu atenție instrucțiunile înainte de utilizare!

Caietul de sarcini:

1.Masina putere de intrare: 12V 3A

2.Tensiune de intrare: încărcător 5V / 2A

3.Curent de lucru: 1-5A

4.Maximumcurrent: ≤5A

5.Fără sarcină curent: ≤2A

6.Aer de eficiență: Cost 1.95 munte anvelope pentru 2 minute

7.Capacitate baterie: 6000Am 12.4 V

8.Iluminat de urgență: 8 ore 10 ore

9.Temperatura de lucru: -20 ° C ~ 70 ° C

10.Metoda de încărcare: Micro USB

11.Timp de încărcare: aproximativ 2 ore

12.Accesibil presiune: 150PSI / 10.3 BAR / 990KPA / 10.5 KG / CM

13.Produs dimensiune: 250 * 56 * 47mm

14.Net greutate / greutate brută: 670 / 810g

Măsuri de precauție

1. Copiii modelului interzis de a folosi aceasta pompa asta!Nu se lăsa la îndemâna copiilor!Nu introduceți niciodată thetrachea în gura unui analmal animal oror în ochii de annear.

2. Nu utilizați acest pompe în locuri aproape de inflamabile și explozive lichide și gass (de exemplu, stații de benzină)!

3.Nu lăsați atunci când inflația este în curs de desfășurare.Mașina trebuie să fie permis să se odihnească timp de 8 minute după 8 minute.De utilizare continuă.

4.Atunci când există un zgomot anormal, temperatură excesivă, inflația, vă rugăm să opriți, intermediately, și permite,, la, rece, pentru cel putin 15 minute, Dezasambla, a Distra, a Dische, grija, și mâinile fierbinți

5.Produsul este protejat de ploaie și apă, și este rezistent la impact și impact.

6.Dacă pompa nu este utilizat pentru o perioadă lungă de timp, acesta trebuie să fie depozitate, uscat, și în loc închis.Dacă ai magazin pentru o lungă perioadă de timp, este recomandat, iar taxa se percepe pentru luni.

7.Înainte de a utiliza reîncărcabilă aircylinder, checkwhether careacesta a energiei electrice.Pentru prima dată, taxa de 4 ore.

Lista De Produse:

Inflația a pompei * 1; auto cablu de încărcare * 1; Micro USB cablu de tarifare * 1; inflația interfață * 1 set; sac de depozitare * 1.

• Toate elementele vor fi livrate în termen de 2 zile lucrătoare după ce plata este eliminat.• Toate articolele vor fi expediate prin Poștă, care durează în mod normal 15-35 de zile pentru a ajunge.• De transport maritim internațional necesită mai complicat procedurilor de transport (cum ar fi ambele țări vamale, stații de tranzit, etc.), de asemenea, va efect de mai mulți factori, cum ar fi concediu, condiții meteorologice etc, deci probabil că va dura mai mult timp pentru dvs. de articole pentru a ajunge la destinația finală.Vă mulțumesc pentru înțelegere în această privință.• Taxele de Import, taxele pe valoarea adăugată și alte taxe nu sunt incluse în prețul sau costurile de transport.Țara Timp De Livrare(Prin Posta Par Avion)

Etichete: 11 cp, 105k, 11 in 1 hub, 100w led-uri smd, compresor cu piston cilindru, 12 sursa de alimentare dc, 104 cheie keycap, compresor de aer cu piston, 1000 de led-uri, 10mm cheie

Tip Masina Gonflabila, Pompa
Înălțime Element 25cm
Lățime Produs 55cm
Articol Diametru 0.0mm
Element De Lungime 25cm
Feature2 Reîncărcabilă
Nume De Brand Goxfaca
Articol Greutate 820g
Tensiune 12V
Tip De Material Masina Gonflabila, Pompa
Feature1 Auto Fără Fir Gonflabile Pompa
Numele Modelului Auto Fără Fir Gonflabile Pompa
Feature3 Masina Pompe De Aer
Facilitate4 Anvelopa Pneumatic Pompa

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea