Capac Scaun De Toaletă, Cald, Moale, Lavabil Acrilic Covor, Decor Acasă, Closestool, Saltea, Huse, Capac Wc, Accesorii De Baie

10.32lei

20.65lei

-50 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

[Dimensiune și greutate]: diametru 30CM, greutate 65 grame

Plata:

Există mai multe metode de plată disponibile pe Balioilhaircare.ro cum ar fi Visa, carduri de credit, în timp real, transferuri bancare, plăți offline (transferuri bancare și Western Union).Puteți alege metoda care ti se potriveste.

Pentru a proteja interesele tale, plata ta va fi temporar deținute de Balioilhaircare.ro și nu va fi eliberat până când veți primi comanda si sunt multumit de el. .

Termenii De Livrare

Vom trimite articolele la adresa de livrare ai plecat de pe Balioilhaircare.ro.Astfel încât să puteți primi comanda în mod normal, complet, adresa de livrare cu atenție.

Politica De Returnare

Oferim garanție de satisfacție de 100%.Dacă nu sunteți mulțumit cu obiectele pe care le primit de la noi, iar elementul este diferit de descriere.Te rog, lasă-mă să știu.

Rambursare completă, de schimb sau de înlocuire este oferit.

Comentarii și să ne contactați

Dacă sunteți mulțumit cu obiectele mele și servicii, vă rugăm să lăsați un comentariu pozitiv.Am aprecia foarte mult comentariile tale.

Sunt bucuros să răspundă la orice întrebări ați putea avea, deci, nu ezitați să mă contactați.Voi face meu cel mai bun pentru a răspunde în termen de 24 de ore, sperăm că vom merge la sfârșit de săptămână.

Etichete: pentru acasă, wc mat set koe, aur wc mat, rasina de toaletă, baie și toaletă mat, accesorii de baie acasă, lavabila scaunul de toaletă set de acoperire, covor baie, capac scaun de toaletă de hârtie mult, scaun de toaletă cald

Stil Single-piece Set
Origine NC(de Origine)
Material Bumbac Linter
De unică folosință No
Numărul De Model m028
Caracteristică Eco-Friendly
Tip Palton Toaletă Caz

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea