H7 Masina Faruri LED-uri Canbus Decoder Rezistor de Sarcină Erori Canceller Anti Flicker

64.29lei

91.84lei

-29 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

H7 Masina Faruri LED-uri Canbus Decoder Rezistor de Sarcină Erori Canceller Anti Flicker

Pachetul include: 2 BUC LED Rezistor de Sarcină Canbus Vă rugăm să nu uitați trimite un mesaj pentru a ne spune bec LED tip, și de a face masina, model, an.Dacă aveți orice întrebări, contactați-ne pentru ajutor.Aceasta este o Eroare Gratuit Rezistor de Sarcină LED Decoder Canbus, se pot rezolva următoarele probleme: 1. Indicatorul de pe panoul de instrumente se aprinde când farul este folosit ca Vina Lumina. 2. Indicatorul de pe panoul de bord nu se aprinde atunci când farul este folosit ca fază lungă. 3. LED lumini de cap flash atunci când pornirea motorului. 4. Motorul nu mai funcționează atunci când cotitură pe faruri cu LED-uri.Avertizare de eroare.LED lumini de cap, nu de lumină.LED lumini de cap tot scutur după instalare.LED lumini de cap opri automat după aprind pentru câteva minute.

FAQ

Q: Când vom trimite comanda?A: După ce primim comanda dumneavoastra, va vom trimite comanda dvs. în termen de 24 de ore. (Cu excepția sărbătorilor) Q: Este produsul nostru original?A: Suntem Langsdom magazin oficial, suntem fondatorul Langsdom brand, avem propria noastră fabrică, toate bunurile pe care le vinde în magazinul nostru sunt originale.Q.Despre pachet A: Vom folosi anti-vibrații pachetului, în scopul de a se asigura că pachetul poate fi în condiții de siguranță livrate la tine.Deci, nu vă faceți griji.Î: Cât timp durează pentru mine să primesc pachetul?A: Vom folosi Balioilhaircare.ro Standard de Transport, timpul estimat de livrare este de 15-30 de zile, dacă nu primiți coletul în termen de 60 de zile, va vom oferi o rambursare sau trimite comanda ta din nou.Banii dvs. este în siguranță.Special țări precum Brazilia, Chile, ne-am angajat la timpul de livrare este de 15-60 de zile.Q: Ce se întâmplă dacă am primit un produs de eroare sau daune?O: Dacă primiți un produs de eroare sau daune, vă rugăm să ne contactați imediat, vom răspunde rapid și de a oferi o soluție, veți obține o rambursare sau servicii de înlocuire.Q: Despre service în garanție.O: are 12 luni service în garanție.Dacă are probleme în termen de 12 luni (naturale daune), vă rugăm să ne contactați.Vom răspunde rapid și de a rezolva problema ta.Q: Despre feedback-ul.A: Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să ne dea 5 stele.Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ne dea feedback-ul negativ.Vă rugăm să ne informați imediat, va vom oferi cele mai bune servicii și soluții.

Etichete: erori h7 led-uri, rezistor usb, t20, h7 led-uri, 50w 6ohm, audi canbus canceller, 100w led h7, led h7 4300k kia, led rezistor de sarcină, metal rezistor cutie

Temperatura De Culoare 5000k
Model De Masina Se potrivesc pentru Universal
Element Nume Faruri LED Bec Canbus
Certificare ROHS
Tensiune 12V
Pachetul Include 2 BUC LED Rezistor de Sarcină Canbus
Nume De Brand H2CNC
Origine NC(de Origine)
Se Potrivesc Pentru Universal

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea