Pol.Ambarcațiunile IWB KYDEX Toc de pistol Sig Sauer P365 Tocuri de Armă Betelie Transporta Ascuns Toc de pistol Sig Sauer P365 Pistol Caz Dotari

111.45lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Poartă CU ÎNCREDERE: este o plăcere să alegem portabil toc ascuns pentru a proteja Sig Sauer P365 pistol.Acest lucru este noastre de înaltă calitate, IWB KYDEX Toc adaptate pentru Sig Sauer P365 model.Este nu numai extrem de precise, dar, de asemenea, robust și durabil, și pot fi ascunse și portabil, astfel încât vă puteți proteja oricând, oriunde.

NE-.08" KYDEX ARTIZANAT: este usor, robust, durabil, sweat-proof, rezistent la apa si lavabil, oferind confort și încredere în orice situație.Toc acoperă întregul organism arma, care este eficientă în prevenirea sudoare și evitarea carte-contabilă haine, și poate fi în condiții de siguranță și utilizat în condiții de siguranță.

PERSONALIZA CANT & de INALTIME: Noul tip centura clipuri rezista la presiunea de centură și de a preveni corpul principal al tocul de a fi presat, astfel încât toc rămâne în forma sa originală și caracteristici optime.Se poate regla, de asemenea, suspendarea unghi (0-20 de grade) și înălțimea de suspensie, astfel încât să puteți trage cu arma mai repede.Arma este cel mai bine ascuns sub haine.Atunci când centura clip este reglat la cea mai de unghi oblic,centura poate presă arma mai aproape și să se ascundă mai bine.

REGLABIL RETENȚIE de PRESIUNE: Reglați șurubul pentru a realiza etanșeitatea de ajustare, pentru a obține cele mai bune de extracție puterea, și să depună eforturi pentru cel mai rapid Auto-apărare de timp.Acesta poate fi, de asemenea, spânzurat în afara centura pentru utilizare ca un OWB.Vă rugăm să alegeți o altă mână.

GARANȚIE pe VIAȚĂ: Suntem încrezători că ne oferă o garanție pe viață, care vă dă pace de minte atunci când aleg Pol.Ambarcațiunile IWB KYDEX Toc.Daca produsele noastre nu funcționează așa cum a promis, vă rugăm să returnați un înlocuitor sau o rambursare completă.

KYDEX IWB ascunse toc este o alegere înțeleaptă

E un toc ascuns într-o curea și haine, Vă puteți proteja oriunde vă aflați și nu Va face altele nerăbdător.Din KYDEX IWB toc este foarte subțire și nu are margini ascuțite sau colțuri pentru confort și comoditate.Poate fi efectiv ascunse sub haine.

De înaltă calitate și performanță excelentă

Pol.Ambarcațiunile Sig Sauer P365 kydex tocul are o Pozi-faceți Clic Sonor Retenție sistem de Blocare care permite pistol pentru a avea un clare "faceți clic pe" sunet atunci când este introdus, astfel încât să știți că Sig P365 este așezat ferm.Deoarece timpul de reacție este esențială pentru supraviețuire, vom folosi un set șurub pentru a regla etanșeitate pentru a determina forța necesară pentru extracție.Noul tip de clipuri poate fi reglată între 0 și 20 de grade optimă pentru suspendarea unghiul și înălțimea suspensiei corespunzătoare.Să vă atinge cel mai rapid trăgând de viteză și cel mai ascuns efect.

Noul tip centura clipuri rezista la presiunea de centură și de a preveni corpul principal al tocul de a fi apăsat, așa că toc poate menține forma inițială și caracteristicile optime în orice moment; când clipul este la cel mai unghi oblic, centura poate presă arma mai aproape de corp și să se ascundă mai bine.

Mare de potrivire, nu sloshing, fara bruiaj, fara uzura.Introducerea și deconectarea este ușor.Proteja perfect dragostea ta arma.

Pol.Ambarcațiunile de toc este hand-made de robust 0.8" KYDEX.Acesta nu este doar rezistent la apa, rezistenta la transpiratie, dar, de asemenea, are de înaltă rezistență, de înaltă rezistență, rezistență la impact, rezistență la abraziune și rezistență la îmbătrânire.Acesta poate fi utilizat în diferite condiții.Deci, vă puteți baza întotdeauna pe el pentru a salva viața ta.

Oferim o garanție pe viață și dacă Sig Sauer P365 IWB toc nu funcționează așa cum a promis în condiții normale de utilizare, vă rugăm să returnarea acestuia pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii.

Pune-ti Sig P365 la îndemână și să-l protejeze pe tine, oriunde te afli.Adaugă Pol.Crft KYDEX Toc la cosul de astăzi.

Etichete: smith și wesson m, arma, p320, chest rig mk3, coldre sig sauer, glock 20, kydex, toc, clip kydex, smith wesson

Material Mâner kydex
culoare negru/galben
Nume De Brand B. B. F FACE
Numărul De Model Sig Sauer P365
Măiestrie Lucrate manual
DIY Consumabile Pentru prelucrarea metalelor
Dimensiune Right Hand/Left Hand
Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea