Dublă utilizare Cuțit Cuțite Pen Aliaj de Oțel, Gravură Sfat Marcarea Manuală Utilitate Ambarcațiuni din Lemn Tâmplar Instrumente DIY

45.30lei

92.41lei

-50 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristici Produs:

1. Greu aliaj de oțel sfat, duritate mare, ascuțit, rezistent la uzură și durabil.Detașabil și înlocuibil, pen/cuțit cu dublă utilizare, simplu și convenabil ; 2. Lemn penholders sunt realizate din lemn de trandafir African negru/lemn de santal/cablu lemn de santal/verde lemn de santal/violet, lemn de santal, care este mult mai confortabil să dețină ; 3. Metal alamă capac de stilou, în condiții de siguranță și anti-coroziune ; 4. Lucrate manual din lemn briceag, o combinație de textura si aspectul, aspectul general este high-end și rafinat .

Domeniul de aplicare:

Cuțitul de bază poate fi folosit pentru munca, cum ar fi hârtie, sculptură, hand cont de tăiere, model de a face, gravura sigiliu, sigiliu sculptură, etc. Pen-ul de bază poate fi de asemenea utilizat pentru scrierea obișnuită și semnătura.

Notă:

Un singur creion ascuțitoare (pix + aliaj de bază) a fost instalat în creionul, nu conține pe baza de apa pen core, iar culoarea este livrat la întâmplare .

Etichete: cuțit de arta, cuțit, nakiri cuțite, boker, diblu jig, extrema cuțit, cuțit de papetărie, cuțit mic csgo, carv cuțit, d2 tool cuțit din oțel

culoare aleatoare trimite
Pachet Cutie De Plastic
Material Mâner Lemn
starea de brand nou
Nume De Brand MOKIN
Numărul De Model GW-155
Reducere 5% reducere cand cumperi 2 buc
DIY Consumabile Prelucrarea lemnului
Origine NC(de Origine)
Greutate 40g
Pen material Din lemn
Dimensiunea Lama 4.5 mm
Tip Sculptură Cuțit
Pen Dimensiune 155*10mm
Materialul Lama Carbură De Aliaj
Cantitatea 1 buc

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea