Împușcat Hip Balon Set 8 oz Hip Balon cu Built-in Pliabil 2 oz Pahar și Pâlnie de Buzunar Plosca pentru Alcool Om Whisky Cadou

40.30lei

58.39lei

-30 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

S-Ar Putea Place

Împușcat Hip Balon Set 8 oz Hip Balon cu Built-in Pliabil 2 oz Pahar și Pâlnie de Buzunar Plosca pentru Alcool Om Whisky Cadou

Caietul de sarcini:

Nume: Telescop Balon de sticlă

Dimensiune: 95*28*148 MM(shot: 50*65MM)

Capacitate: 8 OZ / 240ml (Shot: 2OZ)

Material Carcasă: Din Oțel Inoxidabil Grad 304

Împușcat Material: Grad 201 Din Oțel Inoxidabil

Capac Material : Cupru

Greutate: Flacon 200g, pâlnie de 8g

Piele: PU

Culoare: Negru

CUM SĂ UTILIZAȚI ÎMPUȘCAT BALON ① Rotație pur și Simplu prindeți baza de pahar și rotiți capacul cu mâna ușor. ② Extinde Ia s-a prăbușit pahar ,apuca fiecare parte și trageți ferm în direcții opuse ③ Enyoy Umple cu bautura dvs. de a alege ,de a lua împușcat ,colaps împușcat de sticlă și puneți-o înapoi în vas

ÎMPUȘCAT FLASK - A Împușcat Balon face băut pe drum ușor.Ia paharul din partea a împușcat vas și se toarnă băutura ta!După ce ați terminat, colaps împușcat de sticlă și pune-l înapoi pe partea laterală a flaconului.

NU pierde UN DROP - Shot Balon setul include un oțel inoxidabil vas de pâlnie, pentru a asigura o perfectă se toarnă de spiritele tale preferate; Vasul are o secure șurub-jos capacul pentru a preveni scurgerile

PREMIUM CONSTRUCTII - Shot vasul de sticlă sunt fabricate din oțel inoxidabil, care nu va rugini sau coroda; Vasul are un frumos finisaj negru pentru un plus de stil

PERFECT PROPORTIONAT - pahar deține o 2-uncie se toarnă, în timp ce a împușcat vasul este suficient de mare pentru a deține 8 uncii de lichior dumneavoastră preferat, fie că este vorba whisky, vodca, rom, whisky, gin, tequila sau altceva.

CADOUL PERFECT PENTRU ORICE OCAZIE - Shot Balon set cadou este o mare Onoare cadou, cadou de Nunta, cel Mai bun om de cadouri, cadou de Absolvire, cadou de Ziua Tatălui și mai mult!Sau crezi simplu nevoie de o băutură accesoriu care este funcțional și un starter conversație?Dacă este așa, Împușcat Balon Set Cadou este perfect pentru tine!

Bea spiritele pe drum nu ar trebui să însemne pileală-le în jos într-o grabă.Adevărații cunoscători știu că whisky, whisky și alte băuturi sunt cele mai bune atunci când sunt băut, dar care vrea să realizeze o fragilă împușcat de sticlă în jurul valorii de în buzunarele lor doar pentru a avea o mai bună de băut-on-the-go de experiență.

EASY, PE-THE-GO.Din fericire, nu trebuie să ambalaj un pahar să se bucure de băuturi spirtoase, atunci când sunteți în deplasare într-un mod clasic.Împușcat Balon Stabilit îl face ușor pentru a savura un spirit oricând, oriunde.

CE ESTE INCLUS.Cu Împușcat Balon Stabilit, vei primi: 1* 8 uncie din oțel inoxidabil hip balon cu un șurub-jos capacul , și 1 * 2 uncie din oțel inoxidabil, pahar care se prăbușește plat și se potrivește chiar în partea laterală a vasului - Un balon cotat de pâlnie .

CALITATE.Fiecare piesă din acest flacon set este produs cu o calitate și durabilitate în minte.Cea mai bună calitate din oțel inoxidabil este utilizat în fabricarea de hip balon, pliabil împușcat balon de sticlă și pâlnie pentru a preveni coroziunea și rugina și de a face piese de uzură și rezistent la rupere.Materialele folosite, de asemenea, balon stabilit un aspect elegant, care face o impresie buna.

PERFECT GIVEABLE ELEMENT.Nu numai ca este Împușcat Balon Set perfect pentru a transporta în buzunar atunci când doriți să savurați un spirit fin de departe de casă, dar face, de asemenea, un element de mare pentru a da la cineva: - Cavalerii de onoare - cel Mai bun om - nunta - de- Absolvire - - Aniversare pentru el sau ea - Pentru iubitorii de whiskey pentru toate ocaziile.Bucurați-vă sau speciale gent la cel mai bun balon stabilit pe Balioilhaircare.ro.Pentru Împușcat Balon Stabilit acum.

Despre Plata 1, Vom accepta Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW. 2、 Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda. 3、 Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.Despre Transport 1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO) 2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății. 3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare. 4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință. 5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta. 6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 45 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului! 7. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.Returnare Și Rambursare 1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră Că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.NU există EXCEPȚII!Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate. 2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de identificare, specifice motiv pentru a reveni. 3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Balioilhaircare.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor. 4. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.

Etichete: hip flask, turnarea de investiții balon, domnișoara de onoare prezent, buzunar împușcat praștie, silicon pahar de whisky, whisky scoțian balon, whisky ș, balon titan, ochelari de sticlă de whisky, bea alcool

Ce este inclus 8 oz hip balon si 2 oz pahar și pâlnie
Împușcat Balon face băut pe drum Tot ce Ai Nevoie pentru a Turna Fotografii de pe drum
Cadoul Perfect pentru orice ocazie Cadou de absolvire cadou de Ziua Tatălui și mai mult
Numărul De Model 8 oz balon stabilit pentru alcool
Caracteristică Construit în Pliabil 2oz Împușcat Balon de Sticlă Pâlnie
FOLOSIT PENTRU Whisky, vodca, rom, whisky, gin, tequila sau altceva
Premium constructii Sunt fabricate din oțel inoxidabil,nu rugini sau coroda
Nu pierde o picătură Împușcat Balon setul include un oțel inoxidabil vas de pâlnie
Nume De Brand Taganov
Perfect proportionat 2 uncie mic pahar, în timp ce mare este de 8 uncii
Personalizate hip balon Din Oțel inoxidabil 8 oz Hip Balon
Tip Set
Corpul Material Metal

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea