Baby Puzzle Copii Magic Apa de Desen Pânză de Carte Doodling Pictura Jucărie Repeta Pictura pentru Educația Timpurie a Copiilor Jucării

17.80lei

19.78lei

-10 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Baby Puzzle Copii Magic Apa de Desen Pânză de Carte Doodling Pictura Jucărie Repeta Pictura pentru Educația Timpurie a Copiilor de Desen Jucarii Cadou Element: apă pentru Copii carte de desen Material: pânză de Pagini: 5 pagini Varsta: peste 3 ani Pachet: 1* apă carte de desen 1*magic pen Caracteristici: Sigur și ecologic, nu rupte, lavabil, fără decolorare, apă pictura, utilizarea repetată Exerciții de audiere, exercițiu de viziune, exercițiu tactil de sens, de a crește cunoștințele, să recunoască lucruri de Utilizare:Umpleti stiloul cu apa sau lăsați vârful pen-ului în apă și lăsați-l să absoarbă apa în mod automat, atunci copilul poate trage în mod liber pe panza; scrisul va apărea imediat după vopsire; Cu evaporarea apei, scrisul de mână va dispărea, iar panza se va întoarce la ce a fost, astfel, copilul poate continua pentru a desena sau doodle; vă Rugăm să goliți apa în perie și se usucă înainte de a stoca apa desen pânză de carte.

DESPRE NOI

1. Scopul nostru este de a face sigur că sunt un cumpărător fericit și plăcută la cumpărături cu noi.

2. Dacă sunteți mulțumit cu achiziția de aici, de 5 stele de rating pozitive ar fi de apreciat, și, dacă aveți orice întrebări cu privire la orice tranzacție, vă rugăm să nu deschideți litigiu sau de a părăsi feedback-ul negativ, fără comunicare.

3. Vom înțelege preocupările și frustrările s-ar putea avea, și va face tot posibilul pentru a rezolva problemele pentru tine.Sprijinul dumneavoastră este cea mai mare motivatie pentru noi, vă mulțumesc!

Etichete: kai puzzle, gra puzzle, las puzzle, hidato puzzle, grua puzzle, neo puzzle, ztol puzzle, copac puzzle, klein puzzle, jado puzzle

Pen lungime 12,5 cm
Intervalul De Vârstă > 3 ani
Material Pânză
Avertizare a se păstra departe de foc
Pachet Pânză de carte * 1 și pen*1
Caracteristică Se Poate Repeta Pictura
dimensiune capac 21*17cm
Pagini 5 pagini
Stil Desene animate
Nume De Brand TECHWILL
Numărul De Model Desen Jucarii
Gen Unisex
Puzzle Stil comune
Extinde dimensiunea 42*17cm

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea