LEAMX 60 Buc AB Cristal de Sticlă 3D Nail Art Strasuri Curcubeu Flatback Pietre Bijuterii Pietre de Diamant DIY Decorare Manichiura Unghii

17.71lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Produsul Informație

LEAMX 60 Buc AB Cristal de Sticlă 3D Nail Art Strasuri Curcubeu Flatback Pietre Bijuterii Pietre de Diamant DIY Manichiura Unghii Decor de Înaltă Calitate de Cristal Pietre

Super Stralucitor Cristal De Unghii Strasuri

Potrivit pentru utilizarea pe partea de sus de lac de unghii, gel UV sistem cu unghii instrument.Usor de aplicat pe naturale sau artificiale unghii,telefon Mobil Decoratiuni etc.

Meterial: sticlă Clară Pachet: 60 buc/sac 6 Forme /sac de Forma : Prismatic, Ovale, Waterdrop, Diamante,Flori, Triunghi Produs Arată Notă

1.Noi credem obtinerea de articol pentru tine este foarte important.deci, putem navă de zi cu zi, și puteți fi siguri că elementul dvs. va fi trimis în termen de 48 de ore după primirea plății integrale.

2.Vă rog să observați că noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau fiscale.

3.Ce am folosit este de Întreprindere des Poste Lao,sau de altă natură, care poate dura aproximativ 30 de zile lucrătoare pentru a ajunge de la data de expediere a emis.(Acest lucru este pentru statele UNITE ale americii, CANADA, AUSTRALIA, UE, Țările din Asia.Pentru alte țări, poate dura mai mult timp pentru a ajunge).

4.Vă rugăm să nu pune un litigiu în 60 de timpul de livrare.Vă mulțumesc pentru înțelegere.

5.LEMAX sunt ambele brand-ul nostru.Toate produsele sunt fabricate de propria noastră fabrică,de calitate și este garantat. (dacă aveți orice întrebare, vă rugăm să contactați-mă,timp de lucru:în Orice moment.)

Plata

1.poți să-ți plătești sau prin orice mod,după ce am primit plata dvs.,ne va livra pachetul la tine în curând.

2.Dacă nu puteți plăti pentru succes,vă rugăm să contactați cu noi,ne va ajuta.

Feedback-ul

1.Ne sprijine cumpărătorului de a disputa pentru a proteja drepturile și interesele lor legitime.Dar te rog cintact noi înainte de instituirea litigiu,se va incerca pentru a vă satisface cerințele.

2.Dacă nu sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru,vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback neutru sau negativ,pentru că ne dorim cu adevărat pentru a vă ajuta să rezolve orice probleme,încercați cele mai bune noastre pentru a vă ajuta.

Etichete: costume de lucru on-line, instrument de lucru kit pro, unitatea de oțel greutate, masa de lucru unghiuri, grâu nachos gratuite, germeni de grâu amazon, pantofi de lucru inaltime, munca vesta om 5xl, stație de lucru lampă

Cantitatea 60psc
multi folosesc Decoratiuni De Arta Unghiilor,Telefon Mobil
Dimensiune As picture shown
culoare AB Curcubeu
Farmece De Bijuterii Strass unghii bijuterii
Ttem Tip Stras sau Decor
Numărul De Model L369
Sclipici Unghii Pietre De Cristal
Greutate 30g
strass nail art Manichiura Unghii DIY Decorare
Numele de așteptare 3d nail art
Nume De Brand LEAMX
Aplica Design De Unghii Pentru Femei
Cuvinte Core Unghii Accesorii
Tip De Element Stras & Decor
Material Sticla
Se aplică la Degetele de la picioare, Degete De Anul Nou De Craciun
Sticlă De Unghii Strasuri Strălucitoare de Cristal 3d Unghii Strasuri
Tipo de Element Adesivo sau Decalque
Utilizare pentru Sclipici Pietre Decoratiuni De Arta Unghiilor

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea