Lot 12 cărți cu Template-uri de desene pentru COPII + tub cu 6 creioane colorate cu ascutitoare. Detalii despre Ziua de nastere pentru copii.

123.22lei

136.93lei

-10 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Mult de 12 notebook-uri cu template-uri plus 12 tuburi de 6 creioane din lemn culori cu ascutitoare.Fiecare notepad are 25 de template-uri pentru copii cu motive de colorat și fiecare tub creion conține 6 creioane din Lemn colorate cu ascutitoare.Decorate în punga de celofan cu cravată rafie și tipărite card.După comanda, ar trebui să ne trimiteți un mesaj cu textul din carte.Prețul pentru lotul de 12 Buc, este servit în 3 culori asortate.Potrivit stoc de Măsurare Notebook: 9x9 cm.Cadouri pentru copii pentru evenimente de Crăciun de Crăciun copil școli, ampas nunta, impartasanie, botez, zi de naștere Vizitati magazinul nostru pentru Detallesparainvitados pe Balioilhaircare.ro pentru a vedea toate ofertele noastre în detalii pentru oaspeții de Nunta, botez, zi de naștere și petreceri pentru copii.

Etichete: foi de note de informatică, iphone 7 bluray, cauciuc tpu iphone, cazul 7 camuflaj, cazul 7 a5, brosa informatică, informatică brățară, mintea val de informatică, iphone 7 depanare, redmi 7 tpu bate

Nume De Brand COSAS43

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea