Original Ming Liang 36V baterie de litiu, încărcător OP400 RYOBI 220V (liyoubi folosit produs)

203.99lei

214.72lei

-4 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Acest produs este second-hand produsul cu o cantitate mică.Vă rugăm să confirmați cu Vânzătorul dacă acesta este disponibil inainte de a plasa comanda.

Vânzător declarație: 1, acest lucru este Japonia Ryobi produse, de asigurare a calității. 2, acesta este un produs second hand.Aspectul său nu este perfect, nu poate fi zero, sau daune mici, sau vopsea și pete.Vă rugăm să consultați vânzătorul declarația lui și decide să cumpere sau să nu cumpere acest produs.Nu cumpara produsul fără să se uite la ceea ce vânzătorul spune, și să dispute inutile după cumpărare.Vă mulțumim pentru Cooperare。

De Brand nou original Ming Liang 36V 40V litiu baterie OP400 OP401 RYOBI liyoubi 220V instrument Electric de Litiu, încărcător de baterie,tensiune de alimentare Nominală de 220 ~ 240V, ieșire 36V, aspectul de marca așa cum se arată, plug-in lumina, introduceți bateria originala de încărcare normală.

Introduceți AC 220~240V

Ieșire DC 36V 1.7 a

Navlul plătit, vă rugăm să contactați determinarea după exterior, Jiangsu, Anhui să cumpere mai mult de 10 sugestii pot fi utilizate, Debon lume Huayu logistică, de transport de marfă să plătească.

Taxa de transport de marfă, express 6 yuani pe kilogram, mai mult de o achiziție, vă Rugăm să contactați pentru a confirma marfă și modificarea de plată.Plată directă, de transport de marfă nu este suficient, nu trimite bunuri, vă rugăm să înțelegeți.

Cumpărătorii să acorde o atenție deosebită:

1, Această putere a fost protejat, magazinul nostru nu oferă orice servicii post-vânzare!Nici o restituire sau de rambursare după cumpărare.Bun sau rău mărturisire, vreau să clare în achiziționarea .

2, următoarele este o imagine fizică, la urma urmei, non noua putere de încărcare, nu poate fi perfect, vă rugăm să ia în considerare cu atenție riscul de a cumpăra, verificați cu atenție imaginea, verificați parametrii, pentru a evita pierderile inutile.

3, după cumpărare, nu accepta orice parte a restituirii, nu accepta rău de evaluare și reclamații, de culoare cerințele nu sunt achiziționate.Dacă nu știți unde vă aflați, vă rugăm să contactați.

4, să acorde prioritate la daily express de curierat, alte curierat vă rugăm să contactați-mă și de a determina cauza problemei din cauza expres de marfă, mărfuri care nu sunt primite la timp, te rog, iartă, pentru că eu nu pot controla și curierat expres, cum ar fi plângerile pot contacta direct la curier, eu te pot ajuta doar cumpărători.

5, vă rugăm să rețineți cumpărători aranja livrare, voi în funcție de adresa furnizată de către cumpărător, telefon și destinatarul livrare, în cazul în adresa specificată de către alte persoane relevante să semneze, dar, de asemenea, ca un semn, vă rugăm să acorde o atenție deosebită.

6, în cazul în care filmul după tranzacție, după cum părțile au recunoscut termenii de mai sus, în scopul de a preveni litigiile, nu acceptați termenii de mai sus de cumpărători, vă rugăm să nu cumpere, vă mulțumesc.

Etichete: RYOBI, renovat ryobi baterii, 18v incarcator ryobi, reconditionarea ryobi 18v acumulator, oem acumulator ryobi, 36 v acumulator caz, apple pumn de hârtie, de tuns iarba ryobi 40v, gaura șurubelniță, rainpro baterie cu litiu

DIY Consumabile ELECTRICE
clasificarea de culoare OP400 36V
Numărul De Model OP400

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea