ZIQIAO IR Viziune de Noapte Camera retrovizoare Universal HD rezistent la apa Inversă Parcare Infraroșu aparat de Fotografiat HS020

55.42lei

73.87lei

-24 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Vedere din spate Camera Parcare Auxiliare Retrovizoare aparat de Fotografiat Infraroșu Viziune de Noapte 28 mm Gaura Văzut Impermeabil retrovizoare Monitor Carcasă Metalică Despre viziune de noapte în infraroșu lumină: Când lumina este insuficientă, infrarosu lampa va porni automat, iar imaginea va deveni alb și negru.Atunci când lumina este suficientă, infrarosu lampa se va opri automat și de a restabili culoarea imaginii.Notă: Deoarece în infraroșu obiectiv sentiment de lumină în infraroșu, acolo va fi o abatere de culoare sau decolorare de culoare în timpul zilei, care este un fenomen normal.

Caracteristici:

1. Rezistent la intemperii, poate fi Folosit atat in masina si acasa. 2. IR Viziune de Noapte, lumini, suport de viziune de noapte în termen de 5 metri. 3. Aplicabile varietate de Vehicule: masina, camion, RV, mini-van, etc. 4. Carcasa metalica, rezistenta la socuri, praf.

Caietul de sarcini:

Senzor de imagine: CMOS Format Video: NTSC Mod de semnal: CVBS Rezolutie orizontala: 480 linii TV Pixeli efectiv:728X480 Viziune de noapte: 5m Obiectiv: 28mm Diagonală În Unghi De Vizualizare: 140°~170° Raport semnal Zgomot: >48db Iesire Video: RCA interfata, 1.0 Vp-p, 75Ohm Balans De Alb: Auto Tensiune de lucru: DC 12V Consum de curent: 130mA Temperatura de lucru: -30 la 80 de grade Video Lungime Cablu: 6m Putere Lungime Cablu: 1m

IR Viziune de Noapte Camera

Diagonala de 140 de grade, tv cu unghi de 170 de grade

Nivel rezistent la apa: IP68

IP68 înaltă calitate rezistent la apa de design pentru utilizarea în condiții extreme.

Dimensiune Produs:

Datorită măsurare manual, nu poate fi o eroare de 1-2mm.

Lista de pachete:

1 x Masina din spate vedere aparat de fotografiat 1 x 6m cablu video 1 x 1m cablu de alimentare 1 x manual de Utilizare 1 x 28mm gaura văzut

Metoda De Instalare:

Instrucțiunile de instalare sunt numai pentru referință.Este recomandat ca un instalator profesionist instala aparatul de fotografiat. 1. Instalați aparatul în zona licență de înmatriculare auto. 2. Reglați lentilele aparatului de fotografiat pentru dvs. cea mai bună poziție. 3. Conectați ieșirea video ( galben ) la afișare. 4. Conectați cablul de alimentare ( roșu și negru ) pentru alimentarea cu energie a masinii stop, în timp ce de mers înapoi, marșarier sistem de monitorizare a porni automat de lucru, puteți vedea starea masinii coada clar.

IR Viziune de Noapte Camera din Spate Vedere aparat de Fotografiat Universal HD rezistent la apa Inversă Parcare Infraroșu aparat de Fotografiat

Despre Noi:

1. Produsele noastre trebuie să fie strict testate înainte de a fi trimis, iar produsele pot fi trimise doar pentru clienții după ce au s-au dovedit a fi intact.

2. Puteți amesteca toate elementele liber pentru a plasa o comanda in magazinul nostru.

Despre Transport:

1. Dacă comanda clientului este plătit cu succes, vom alege o rapidă și sigură metodă de livrare și trimite pachetul în termen de 1-3 zile lucrătoare.

2. Noi suntem responsabili doar pentru expediere la adresa completat, în ordine, vă rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare este corecta.Noi nu suntem responsabili pentru cele incorecte sau care nu pot fi livrate adresa.

3. Dacă nu ați primit bunurile în termen de cumpărător perioada de protecție,vă rugăm să ne contactați.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a urmări transportul și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este să încercați cele mai bune noastre de a face clienții mulțumiți!

4. Taxe de Import, impozite și taxe a avut loc în cumpărătorului țară nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

Returnare Și Rambursare:

1. Dacă există orice probleme cu produsele noastre, ai 7 zile pentru a ne contacta și de 15 zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 15 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.NU există EXCEPȚII!

2. Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.

Feedback-ul:

Ne-am angajat să adere la cele mai înalte standarde din industrie și să depună eforturi pentru a face toți clienții mulțumiți!Feedback-ul dvs. pozitiv este cea mai bună încurajare pentru noi.Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să ne dea 5 stele și să ia fotografii pentru a partaja în coloana de feedback.Dacă nu sunteți mulțumit cu această achiziție, vă rugăm să ne contactați.

Comunicarea este cel mai bun mod de a rezolva problema, mai degrabă decât furnizarea de feedback-ul negativ sau inițiază o dispută publică.Vă rugăm să nu cred că, în timpul tranzacției, indiferent ce se întâmplă, vom face noastre cele mai bune pentru a oferi clientilor cu servicii de calitate.

Etichete: camara aparat de fotografiat digital, t4, camera de exterior cu zoom, mi camera de mers inapoi, wireless camere pentru marșarier, chevrolet spate, spy camera wireless spy, camera din spate, camera reverse, camera video

Tip De Material ABS
Funcția 1 masina aparat de fotografiat din spate
Format Video NTSC
Mod de semnal CVBS
funcția 5 Vehicul Universal aparat de fotografiat
Viziune de noapte de tip Infraroșu viziune de noapte
Origine NC(de Origine)
Rezistent la apa ip68
Funcția 4 Camera IR
funcția 3 Camera De Mers Inapoi
Lungimea de Cablu Video 6M
Tipul De Alarmă Partea Din Spate
Senzorul de imagine CMOS
Linia Directoare Da
Fir sau Wireless Sârmă
Shell Material Plastic
Funcția 2 camera infrarosu
SKU HS020
Unghi 140-170 grade
Nume De Brand ZQ
Material Lentile Sticla
Certificare CE

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea