ZIQIAO 4.3" LCD Auto Pliabil Monitor Dinamică Inversă Camera pentru Parcare, Sistem de Monitorizare

95.02lei

124.99lei

-23 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Auto Wireless Sistem de Asistență de Parcare cu 4.3 inch Pliabil Minotor Piesa Dinamica Camera cu Vedere în Spate Kit

Caracteristici:

- 4.3 inch culoare TFT LCD monitor. - Cu 2-modul de intrări AV: a.AV1 (galben) este afișat în mod implicit, acesta poate fi conectat la masina DVD, VCR și alte echipamente video; AV2 (alb) este conectat la camera retrovizoare a vehiculului.b.Atunci când mers înapoi, monitorul va comuta automat la vedere imaginea din spate. - Nu Audio de intrare sau de ieșire. - Ecranul este ecran negru, atunci când nici un semnal video de intrare. - Design pliabil pentru ușor de loc.

Monitor Caietul De Sarcini:

- Modul de semnal: semnal Analogic - Dimensiune ecran: 4.3 inch - Raport de aspect ecran: 16:9 - Rezolutie: 480x272 - Format Video: NTSC/PAL - Tensiune de lucru: DC 9V-32V - Temperatura de lucru(Grade.C): -40 ~ +80 - Dimensiuni: 4.3 x x 5.25 4.25 inch (H x W x D, aproximativ)

Caracteristici Aparat De Fotografiat:

1. Vehicul inteligent dinamică, track linie de ghidare, reverse linia de cale, mai sigur de parcare. 2. Piesa dinamica, viziune de noapte, imagine clară. 3. Puternic anti-interferențe, impermeabil, rezistent la șocuri.

Aparat De Fotografiat Caietul De Sarcini:

- Senzor de imagine: CMOS - Format Video: NTSC - Modul de semnal: CVBS - Pixel: 720x480 - Rezolutie: 480 linii TV - Unghi: 140~170 de grade - Tensiune nominala: 12V DC - Nivel rezistent la apa: IP68 - Temperatura de lucru(Grade.C): -30 ~ +80 - Lungime cablu de alimentare: 1m

Set Accesorii Listă:

1 x monitor Auto 1 x camera Auto 1 x 2.4 G wireless transmitter (Iluminat albastru) 1 x 2.4 G wireless receptor (Iluminat rosu) 1 x 1m cablu de Alimentare 2 x Șuruburi 2 x Manual de Utilizare

Transmițător Și Receptor Caietul De Sarcini:

Utilizați modulul wireless, nu este nevoie să sârmă cablu video din față spre spate de masina ta, astfel încât acesta face produsul instalare mai ușoară.

Dinamic traiectorie linie de parcare si Static parcare linie comparație

Dinamic traiectorie camera: 140~170 de grade

Piesa Dinamica Vedere Din Spate Aparat De Fotografiat

În mod automat pentru a regla unghiul în funcție de mașină în mișcare, poziția și viteza.Și dinamic traiectorie linie de ghidare vă ajută în inversarea mai sigur.

Nivel rezistent la apa: IP68

IP68 înaltă calitate de design rezistent la apa pentru utilizare în condiții extreme.

4.3 Inch LCD Masina aparat de Fotografiat fără Fir Sistem de monitorizare

Dimensiune Produs:

Datorită măsurare manual, nu poate fi o eroare de 1-2mm.

Design Pliabil

Convenabil și de a Salva spațiu

Parametrii De Produse:

4.3 inch Auto Pliabil Monitor aparat de Fotografiat Dinamic Invers Paking Camera wireless Pentru Marșarier, Sistemul de monitorizare a

Metoda De Instalare:

Instrucțiunile de instalare sunt numai pentru referință.Este recomandat ca un instalator profesionist instala aparatul de fotografiat. 1. Instalați aparatul în zona de lângă numărul de înmatriculare lumina. 2. Reglați lentilele aparatului de fotografiat pentru dvs. cea mai bună poziție. 3. Conectați ieșirea video (galben) la monitor. 4. Conectați cablul de alimentare (roșu și negru) pentru alimentarea cu energie a masinii de lumini de marșarier, în timp ce de mers înapoi, marșarier sistem de monitorizare a porni automat de lucru, puteți vedea starea masinii coada clar. 4.3" TFT LCD Auto Pliabil Monitor Dinamic Traiectorie Camera Reverse Paking Camera Pentru Parcare, Marșarier, Sistemul de monitorizare a

Despre Noi:

1. Produsele noastre trebuie să fie strict testate înainte de a fi trimis, iar produsele pot fi trimise doar pentru clienții după ce au s-au dovedit a fi intact.

2. Puteți amesteca toate elementele liber pentru a plasa o comanda in magazinul nostru.

Despre Transport:

1. Dacă comanda clientului este plătit cu succes, vom alege o rapidă și sigură metodă de livrare și trimite pachetul în termen de 1-3 zile lucrătoare.

2. Noi suntem responsabili doar pentru expediere la adresa completat, în ordine, vă rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare este corecta.Noi nu suntem responsabili pentru cele incorecte sau care nu pot fi livrate adresa.

3. Dacă nu ați primit bunurile în termen de cumpărător perioada de protecție, vă rugăm să ne contactați.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a urmări transportul și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este să încercați cele mai bune noastre de a face clienții mulțumiți!

4. Taxe de Import, impozite și taxe a avut loc în cumpărătorului țară nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

Returnare Și Rambursare:

1. Dacă există orice probleme cu produsele noastre, ai 7 zile pentru a ne contacta și de 15 zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 15 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.NU există EXCEPȚII!

2. Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.

Feedback-ul:

Ne-am angajat să adere la cele mai înalte standarde din industrie și să depună eforturi pentru a face toți clienții mulțumiți!Feedback-ul dvs. pozitiv este cea mai bună încurajare pentru noi.Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să ne dea 5 stele și să ia fotografii pentru a partaja în coloana de feedback.Dacă nu sunteți mulțumit cu această achiziție, vă rugăm să ne contactați.

Etichete: 360 camera auto, chevrolet spate, vedere din spate a ecranului, camera din spate, renault clio 4, baterii inversa aparat de fotografiat, reverse camera monitor, camera video, Ruccess, carrobot c2

Certificare CE
Monitoriza modul de semnal semnal analogic
Material Lentile Sticla
Caracteristică 4 monitorul aparatului foto
Shell Material din aliaj de aluminiu
Caracteristică 1 LCD Auto retrovizoare monitor
Camera de semnal modul CVBS
Video Intput AV1/AV2 două modul de intrare video
Model P03+HS038/HS069/HS083/HS084
Caracteristica 5 Camera Wireless kit
Linia Directoare Da
Tip De Material ABS
Nume De Brand ZQ
Caracteristică 2 Parcare Monitor
Lungimea de Cablu Video 6M
Origine NC(de Origine)
Tip Ecran TFT LCD
Caracteristică 6 Dinamic traiectorie camera
Fir sau Wireless Sârmă
Camera video format NTSC
Caracteristică 3 4.3 inch monitor auto pliabil
Monitor video format NTSC/PAL
Tipul De Alarmă Partea Din Spate

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea