Knewfun Mini Auto Portabil Încărcător Wireless Qi pentru Apple iWatch 1 2 3 4 Doc Cablu Adaptor Ceas Cablu USB de Încărcare Rapidă de Bază

69.79lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

USB reglabil Design

Superior de design pe care le puteți ajusta USB adaptor pentru a se potrivi pentru diferite încărcare model, puteți ușor de încărcare ceas indiferent pe excursii, birou, masina.

Magnetic De Încărcare Modul

Built-in wireless magnetic puternic încărcare modeule compatibil cu toate 44mm 42mm 40mm Apple Watch 38mm Seria 4 3 2 1

Original Viteza De Încărcare

Acest Ceas de încărcare fără fir suport ofera un mod rapid viteza inițială care durează 2-4 ore pentru a încărca complet Apple watch.Este foarte convenabil de a transporta în jurul valorii de.

Portabil și Compact

Este ușor, portabil și foarte convenabil pentru a încărca telefonul Apple watch în timp ce călătoresc.Ai putea atârna pe geanta sau pus în geanta ta pentru ca un înlocuitor pentru vechiul cablu de încărcător.Este un accesoriu excelent pentru Ceas.

Mai Multe Protectii

Acesta este construit în peste curent, peste tensiune, scurt-circuit și peste temperatura de protecție, oferă un mediu sigur atât pentru a viziona și încărcător.Compatibil cu Apple Watch Seria 1 Seria 2 Seria 3 Seria 4 și 5.

Ce este inclus

1 x Incarcator pentru apple watch 1 x Manual de Utilizare

Detalii

Etichete: industriale incarcator usb, dispozitiv apple dock de încărcare, puterea de încărcare wireless apple, cyliliya încărcător, fdgao qi, konsmart apple watch cablu, incarcator auto mount, portabil auto încărcător wireless, baza samsung, incarcator auto samsung

Tip Dispozitiv cu USB Încărcător
Aplicate De Încărcare Rapidă Protocoale Nu suport
Max. Putere De Ieșire 1w
Rata De Conversie =80%
Nume De Brand knewfun
De Certificare A Calității FCC
Sursa De Alimentare USB
Intrare 5V/1A
Interfață De Ieșire NICI unul
GaN No
Ieșire 5V/0.5 A
Executive standard Qi
Dimensiune 35mmx59mmx16.5mm

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea