15W Magnetică Rapidă Încărcător Wireless Pentru Iphone12 Pro Max Pentru Magsafe Pliere Dublă Încărcare fără Fir Magnetic Adaptor Dispozitiv 2021

57.65lei

67.02lei

-13 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Descriere:

1. Acest încărcător wireless este conceput pentru a încărca pentru iwatch și pentru Airpods magnetice de calibrare și îmbunătățită bobina de calibrare a dispozitivului pentru seria iphone.Perfect potrivit pentru iPhone12/ pentru 12Mini/ 12 Pro/ pentru 12Pro Max/pentru iPhone 11/pentru XS/X/pentru XR/pentru AirPods 1/2/ pentru AirPods Pro/pentru a Viziona Seria 6/5/4/3/2/1. Este de asemenea potrivit pentru alte activare Qi telefon mobil.

2. Utilizat atunci când călătoresc.Poate că shell-ul este murdar, așa că rezolvă-ți problema.Poate incarca 2 dispozitive și lor pliabil încărcătoare wireless în același timp.Atunci când aceasta trebuie să fie mutat, acesta poate fi, de asemenea, frumos împăturite în mărime de o pungă și pot fi plasate aproape oriunde.Încărcarea este atât de ușor.

3. Acesta poate fi pliat într-un spațiu de economisire singur dispozitiv încărcător.Puteți, de asemenea, pune-l plat pentru a încărca 2 dispozitive în același timp.O linie poate încărca 2 dispozitive în același timp.Puteți folosi, de asemenea, prietenos suport de telefon poziție pentru a viziona clipuri video în timp ce de încărcare.

4. Independent LED comutator comutator de lumină.Pliere de încărcare wireless periferice design lumina moale, lumina ambientala, lumina LED-uri respire și să se aprindă, fără strălucirea, lumina LED-uri are trei moduri de comutare (lumina alb verde albastru lumină 3 moduri diferite), puteți comuta lumina ambientală doriți în funcție de cerințele de mediu culoare.

5. Exclusiv multifuncționale de protecție inteligentă poate oferi tehnologia de control al temperaturii, protectie la supratensiune si scurt-circuit de protecție.În plus, acest încărcător fără fir a trecut Qi de certificare și este format din rezistente la foc material ABS.Garanție dublă și dublu de securitate a vă oferi o experiență sigură.

Caietul de sarcini:

Nume: Încărcător Wireless

Culoare: alb

Material: ignifug ABS+PC+silicon

De intrare: 12V/2A, 9V/2A

Iesire: 15W(MAX)

Interfata: Tip-C

Dimensiune: aproximativ 190*11*80mm/7.48*0.43*3.15 în

Lista De Ambalare:

Încărcător Wireless*1

Cablu De Încărcare*1

Manual De Utilizare*1

Metode de plata:

Puteți face plata prin oricare dintre metodele de mai sus și pls soluționa în termen de 3 zile de îndată ce comanda dvs. este plasat.

Plata ta va fi verificată prin Balioilhaircare.ro termen de 24 de ore și vom procesa comanda dumneavoastră odată ce este terminat.

Dacă scopul tău este închis din cauza motive de securitate, va trebui să depuneți o cerere la Balioilhaircare.ro.

Restituirea cauzate de anulare a comenzii, de restituire acord sau de mediere vor fi procesate imediat și, de obicei, durează aproximativ 7-10 zile lucrătoare pentru a ajunge la contul dumneavoastră.

Transport maritim și pachetul: Toate articolele vor fi verificate și bine ambalate înainte de expediere.Comenzile vor fi expediate în termen de 2-5 zile lucrătoare după ce plata este terminat.

Greutatea coletului prin posta normala este limitată la 2 kg.Va vom trimite separat, dacă greutatea este de peste 2kg.

De obicei este nevoie de aproximativ 15 - 60 de zile și ar putea fi un pic mai mult pentru un domeniu de la distanță.Puteți alege rapid metoda de transport maritim, dacă vrei să ajungi coletul mai devreme, și pentru aceasta va trebui să plătească taxa de transport.

Retrimite și de rambursare:

Vom retrimite sau restituire în cazul în care coletul este pierdut, deteriorat în timpul de tranzit sau de a primi

elementul greșit.Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați și vom fi încântați să vă ajute.

Feedback: Dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru, vă rugăm să ne lăsați un feedback pozitiv, ne va fi foarte apreciat.

Dacă există ceva în neregulă, vă rugăm să ne contactați înainte de a pleca feedback-ul și vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta până când totul este bine.

Etichete: incarcator magsafe port, basuse încărcător, banca de putere fără fir, magsaf, magsafe încărcătoare wireless, keysion magnetic wireless încărcător, încărcător mini mavic, incarcator magic wireless, de alimentare magsafe, încărcător rapid

De Certificare A Calității NICI unul
Nume De Brand Rondaful
Max. Putere De Ieșire 65W
GaN No
Tip Călătorie
Origine NC(de Origine)
Aplicate De Încărcare Rapidă Protocoale Nu suport
Interfață De Ieșire Tip C
Suport Picătură De Transport Maritim/En-Gros
Numărul De Model încărcător wireless pentru iPhone12

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea