Jim root autograf cu 6 corzi chitara electrica/Subluminice negru chitara electrica/transport gratuit

825.82lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Descriere

Aceasta este un brand nou de chitara.De înaltă calitate.Pret rezonabil.Sună perfect.Chitara este la fel ca la poze.

Elementele sunt FABRICATE ÎN CHINA.Acestea nu sunt cele originale, pe care unii dintre voi sunt în căutarea pentru, dar acestea sunt de bună calitate și BINE merita banii plătiți.

Despre Noi

Situat în Tsingtao,China.Fabrica noastra este un producător profesionale de instrumente muzicale, cu o lungă istorie.Am acumulat o bogată experiență continuă de studiu și creație.

Produsele noastre principale includ o varietate de instrumente, cum ar fi chitare electrice, basuri electrice, chitare, instrumente muzicale si genti.Un număr mare de clienți internaționali au OEM relatii de colaborare cu noi.

Avem profesionale producătoare de abilități și echipamente.În plus, ne putem satisface satisfactia clientului oriunde prin asigurându-vă că instrumentele noastre au exacte sunet de calitate, sunet frumos, buna performanta si aspectul grațios.Produsele companiei noastre sunt de bună calitate și la preț rezonabil.

Fabrica noastră aderă la principiul pe calități și se dezvoltă de bună reputație și are ca scop satisfacerea nevoilor clienților noștri.Ne-am dori să construiască orice relații de cooperare la nivel național pentru a dezvolta împreună cu clienții noștri, la ultima.

HARDCASE

Aceasta chitara este vândut fără a fi cazul, dar va fi în siguranță, ambalate și transportate într-un

spumă turnată container.Noi oferim de înaltă calitate caz și geanta.Dacă ai nevoie de hard caz , mai $70.00 -$100 este necesar(inclusiv costul de transport maritim).Dacă ai nevoie de unul,te rog spune-mi.După schimbarea de preț puteți plăti.Apoi am willsend aceasta chitara cu un hardcase pentru tine.

Transport

1.Am pachet fiecare element foarte atent cu spumă.Tot pachetul va ajunge într-o stare bună!

2.De obicei, vom livrare elementul de către EMS cu China post , marca, de asemenea, $80-$120. După trimitând la articol ,vom pune numărul de urmărire pe Balioilhaircare.ro.Puteți urmări on-line element.

Politica De Returnare

Noi va oferim restituiri complete numai la produsul primit este diferit de descriere, vă rugăm să returnați-l în termen de 7 zile după ce ați primit ,și păstrați-l în stare bună !După ce vom primi articol,vă vom oferi o rambursare completă sau schimb !Trebuie să contactați cu mine înainte de a returna produsul inapoi.Vă rugăm să citiți POLITICA de RETURNARE înainte de a comanda!

Despre Feedback-Ul

1.Ca un vânzător, apreciem feedback-ul dumneavoastră pozitiv.Vom reveni cu plăcere de curtoazie.Vă rugăm să ne contactați imediat dacă există vreun motiv pentru care cauzele nu puteți să lăsați feedback-ul pozitiv.Vom face întotdeauna cele mai bune noastre de a face clienții să fie mulțumiți.

2.Vă rugăm să nu ne dea comentarii rău înainte problema este rezolvată.

Multumesc

Transport:

Noi, de obicei, nava comanda dvs. în termen de 3 zile lucrătoare de la efectuarea plății.De obicei dureaza 1-2 zile lucrătoare pentru livrare în China.

Diferite țări au diferite eficiența timp de către diferite metoda de transport maritim.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a oferi sigur mod de transport.Dar uneori internațional depinde foarte mult de obiceiurile locale și post-servicii.Dacă nu primi produsul la timp, vă rugăm să ne contactați imediat pentru asistență suplimentară.

Vă rugăm să rețineți: Impozit, taxe și taxa nu sunt incluse în prețul sau costul de transport maritim.Aceste taxe sunt cumparatori responsibiliy.Vă sugerăm să lăsați un mesaj pentru a ne anunța de valoarea declarată, atunci când plasați comanda.

Feedback-ul:

Dacă vă satisface produsele noastre, vă rugăm să ne dea feedback-ul dumneavoastră pozitiv.Satisfacție este motivația noastră.Dacă există orice întrebări sau probleme, vă rugăm să ne contactați pentru a vă ajuta să rezolve problemele.

Din nou, vă mulțumesc pentru atenția dumneavoastră.

Etichete: aria flying v chitara, chitare electrice, chibson producător, chitara buton de metal, de înaltă calitate chitare electrice, stângaci chitara les, 8 string muzica de chitara, electro chitara, fișier chitara, veelah chitara acustica

Potrivit pentru Unisex
Tip Chitara Electrica
Tonul Poziția 22
Arc Material Maple
Înapoi / Lateral Material Basswood
Corpul Material Basswood
Grif Material Maple
Pickup Pasiv De Tip Închis
Nume De Brand BUIDERS
Numărul De Model FTL-01
String Winder Închis Buton

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea