Yamaha SLG200 Chitară electro-Acustică Cu Originalul Chitara Sac Și Alege Instrumentul de Oțel Sau Șir Nailon Chitara Silent

2 943.37lei

3 679.21lei

-19 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Î: am nevoie să plătească taxe de import sau taxe?

A: îmi pare Rău că nu putem fi siguri cu privire la taxe vamale, având în vedere că pachetul a fost selectat aleatoriu pentru inspecție de către autoritățile vamale.

Q: Ce se întâmplă dacă nu sunt mulțumit cu produsul?

A: "Gratuit" politica asigura că va avea 15 zile de la primirea coletului de a returna comanda pentru orice motiv.

Yamaha SLG Tăcut Chitare

SIG este instrumentul perfect pentru a practica, de călătorie sau de utilizarea pe scenă – în orice moment o chitara acustica nu o va face.Aproape silențioasă face discret practică simplă, exclusiv Yamaha SRT-Alimentat de preluare sistem dă incredibil de naturale, acustice de sunet prin casti sau line-out, la calitate de studio pe bord efecte îmbunătăți dvs. de joc la perfecțiune, line-in funcționalitate face bruiaj ușor.

SRT Alimentat de Tehnologie

SRT este Alimentat de un nou sistem conceput pentru a recrea rezonanță a corpului de chitară acustică într-un fără de trup chitara.Yamaha a dezvoltat Alimentat SRT, colaborând cu artiști de înregistrare pentru a crea un sistem adaptate la proprietățile unice ale noului SLG corpul și modelat după tonuri de un high-end Yamaha chitara acustica capturat folosind un atent selectate microfon într-un studio de inregistrari profesional mediu.

Redarea

Corpul subțire de SIG oferă aceste instrumente aflați, și permite jucătorilor pentru a comuta la redarea o chitară electrică, fără nici un disconfort în caz de nevoie.

Portabilitate

Detașabil secțiunea top de SLG cadru oferă practic și portabilitate dincolo de o chitara convențional.Luxul gigbag furnizate pot fi efectuate cu ușurință și se potrivește într-o aeronavă compartimentul de deasupra capului cu o cameră de rezervă.

Tăcere

Cel fără de trup proiectarea SIG oferă un cadru natural, linistit sunet, care vă permite chitaristi pentru a juca fără ai deranja pe ceilalți, dacă practicarea noaptea târziu sau se joacă în camera de zi, atunci când familia este acasă.Th SLG200S este de 90% mai silențios decât o chitară acustică.

Pachetul Include

SPEC

Corp: Lemn De Mahon Gat: Mahon Cadru: Artar / Rosewood Fretboard si punte: lemn de Trandafir 22 Freturi Scară: 634mm Piulita Lungime: 43mm String Spațiere: 11mm Greutate: 2.1 kg Electronice: SRT Sistem de Putere.

Notă Importantă!

1. Vă rugăm să rețineți că acest produs nu vine cu baterie.Este folosit cu 2 bucata dimensiune AA baterie reîncărcabilă.

Etichete: pentru acasă, chitare electrice, de înaltă calitate chitare electrice, bass electr, tuner, chitara electrica kit, geantă de umăr, accesoriu yamaha, electro chitara, chitara kit

Înapoi / Lateral Material ROSEWOOD
Tonul Poziția 22
Potrivit pentru Unisex
STRING Oțel, Nailon
Gigbag Original Sac De Concert
Origine NC(de Origine)
electronice SRT Alimentat Sistemul
Corpul Material MAHON
Grif Material ROSEWOOD

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea