DFORCE prusa MINI Imprimantă 3D cu Filament senzor IR senzor

54.14lei

56.98lei

-4 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Dacă aveți nevoie pentru a trimite UPS/Fedex/TNT/DHL, vă rugăm să ne contactați.Avem nevoie pentru a discuta despre marfă cu tine.La DFORCE a fost întotdeauna preocupat de calitatea produsului.Suntem în curs de dezvoltare de produse și lucrează din greu pentru a îmbunătăți calitatea.Nu vom abandona reputația noastră pentru că de multe produse ieftine de pe piață.Se crede că doar produse de inalta calitate poate asigura calitatea muncii tale și să aducă siguranță pentru munca ta.Unele dintre produsele noastre pot fi mai scumpe decât altele, dar vă rugăm să cred în calitatea noastră și cred că nu veți regreta când vei primi mărfurile. ▉ Nume: Prusa mini Filament senzor ▉ Compatibil: Compatibil cu Prusa mini Imprimantă 3D ▉ Despre instalare: Acest kit de upgrade este dezvoltat pentru Prusa mini imprimantă 3D.Se poate potrivi Prusa mini de bine. ▉ Ce este în cutie:

DFORCE - Prusa mini Filament senzor X 1

▉ NOTĂ: 1: Pentru că asamblare a produsului este mult mai dificil.Ceea ce ai primit este produsul finit pe care am inspectat și asamblate.Vă rugăm să folosiți-l direct de la primirea produsului.Clienții fără hands-on abilitatea vă rugăm să nu dezasamblați la va. 2: Când shell-ul este un 3D imprimate parte, nu este atât de perfect.Dacă vă deranjează, vă rugăm să nu-l cumpere.vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră.

▉ De afișare a fotografiilor:

Etichete: cnc cu role, alamă prusa mini, cr10 pro, jet de pat, mini prusa filament senzor, Imprimanta 3d senzor, flsun filament senzor, 70 printer, Filament, prusa

Numărul De Model prusa mini IR senzor
Tip De Element Senzor
Nume De Brand DFORCE

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea