10buc Pneumatice Accesorii Conector Direct Aer M6 Parte Pentru V6 Bowden Extruder Imprimante 3D Piese de Cupru 4*2mm Filament tub PTFE

22.71lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Tip:Pneumatica ConnectorsModel Material:Alamă Filet:M6 Caracteristică:Extruder Conectori Accesorii

Lista de pachete:

10BUC

TRANSPORT

1. Vom trimis elementele în termen de 2 -5 zile (zile de lucru, Nu sezoanelor de vacanță), după ce plata a fost confirmată de către platformă.

2. Transportul prin China Post Aer Înregistrat Mail pentru mai puțin de 2kg bunuri în 15-60 de zile lucrătoare, Dacă ai nevoie de un element de urgență, vă rugăm să ne contactați pentru a exprima de transport maritim.

Vom calcula exprima costul de transport maritim pentru tine.

3. Atunci când primiți produsele comandate, în 24 de ore, vă rugăm să verificați-l cu atenție.Vă rugăm să ne contactați direct, dacă aveți orice probleme.

4. Dacă nu ați luat-o în timp de transport maritim, vă rugăm să ne contactați fără ezitare.Vom verifica-l pentru tine, cu oficiul poștal și vamale.

FEEDBACK-ul

Vă rugăm să nu ezitați să contactați în orice moment.Și vom încerca să răspundă în orice mesaj în termen de 24 de ore de lucru.

1. Feedback-ul Pozitiv și 5 Stele este foarte, foarte important pentru noi.

2. Dacă sunt satisfacatoare cu livrarea bunurilor, vă rugăm să ajute pentru a lăsa feedback-ul pozitiv.Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în primul rând.

Înainte de a pleca feedback-ul negativ sau deschide orice dispută.

3. Vom face întotdeauna cele mai bune noastre de a rezolva problema și de a trăi până la satisfacția dumneavoastră.

Etichete: 3d cu filament printer, conector cu filament, tub de teflon, m5 duza, ender 3 șurub de plumb, tub ptfe, filament pla, bontech, pc4 01, 3d duza set

Nume De Brand ZANYAPTR
Tip De Element Pneumatice Conectori

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea