Femei De Moda Cizme De Primavara Iarna Peste Genunchi Tocuri De Calitate Mult Confort Pătrat Botines Mujer Coapsei Cizme Înalte

46.00lei

58.97lei

-21 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Material: materialul Superior:Artificiala PU;Talpa material:material Compozit Cantitate: 1 BUC Pachetul Include: 1x Cizme pentru Femei de Vânzare puncte: talpă moale este realizat din materiale rezistente și zboară plasă talpa cu perna de aer, care oferă utilizatorului, cu destul de tampon între picioare și la sol.Oferă o tracțiune excelentă și aderență.Este o platformă perfectă adidași, care pot purta toată ziua și se potrivesc toate pantaloni,rochii,topuri.Confortabil si respirabil : Durabil Tricota de sus cu o bună întindere permite piciorului să sigure se potrivesc,si respirabil tesatura neteda ofera o foarte mare libertate și confortabil.Perforate arc pentru ventilație și aerisire.Clasic pernă de aer design face aceste pantofi sunt perfecte pantofi de lucru pentru cei care au nevoie să stea sau de mers pe jos pentru o lungă perioadă de timp.

Ocazie: de muncă,de mers pe jos,casual,etaj pantofi,plantari ,de lungă durată,fasciita,asistenta medicala,pescuit,grădinărit,cumpărături,călătorie,de conducere,de jazz,tap dance,street jazz,balet,dans,zumba,atletic.

Sosiri Noi!!!cel mai mic pret acum !apoi,vom crește prețul ,Grăbește-te până! Puteți vedea mai mult din imagine reală și de detaliu show.URMAȚI-NE!Veți primi un plus de iubitori discount(extra1%~2% off)!Vă mulțumesc!

Atenție Vă Rugăm Să

1.Alege dimensiunea în funcție de lungimea piciorului (Nu//'t alege dimensiunea în funcție de țara dumneavoastră dimensiunea de obicei !!!)

2. Lungime picior ≠ branț lungime ≠ talpa lungime De Exemplu: NE-4.5(25.5 cm).25,5 CM înseamnă lungimea branț numai ,dacă picioarele lungime este cuprinsă între 25cm and25.5cm,dimensiunea poate fi dreapta dimensiune.

3.Mai bine să alegeți 1-2 dimensiuni mai mari în cazul în care piciorul este un pic larg sau glezna este un pic mai gros

4.Lumină și aparat de fotografiat echipamente și afișează poate provoca o diferență de culoare.dacă sunteți în minte,atunci vă rugăm să nu plătească.multumesc

5.Vă rugăm să permiteți 0-0.2 cm de eroare în dimensiune din cauza măsurarea manuală

6. Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți în primul rând, ne va ajuta să-l rezolve.

stil 2-Leopard de imprimare serie

stil 3-de înaltă calitate și ieftin

Etichete: femei de moda, vârsta cizme lungi, toc înalt, mare cizmele, larg stilet tocuri, vintage cizme de cauciuc, bej cizme prada, femeia gucci, cizme femei, dantela coapsei mare

Material De Talpa Cauciuc
is_handmade Da
Înălțime Toc Med (3-5cm)
Material De Sus Sintetic
Nume De Brand shujin
Numărul De Model LLM175529
Cizme Tip Cizme motocicleta
Boot Înălțime Genunchi Ridicat
Tip De Închidere ZIP
Dimensiune 35/36/37/38/39/40/41/42/43
Sezon 2020 de vara noi
Material Ax Tesatura Stretch
Cu Platforme Da
culoare ca imagine
Toc De Tip Tocuri Subtiri
Se potrivesc Se potrivește în adevărată mărime, ia-ti de dimensiuni normale
Forma De Deget A Subliniat Toe
Model Tip Solid
Materiale De Captuseala NICI unul
Inaltime Platforma 3-5cm
Origine NC(de Origine)
Branț Material PU
Calitate De Înaltă Calitate
Element De Moda ROMA
Model 69/750
Caracteristică Femeile'sboots

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea