Genunchi Ridicat Cizme Femei 2020 Lucrate Manual Din Piele Toamna Iarna Tocuri Inalte Cu Fermoar Birou Punk Goth Lungi Casual Pantofi 34-42

228.14lei

350.99lei

-35 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Cum pentru a măsura lungimea piciorului

Încălzirea: vă rugăm să alegeți dimensiunea în funcție de lungimea piciorului(călcâi la deget de la picior), nu branț lungime și pantofi lungime.

Dimensiunea declarație

1. Pantofi marimea nu este standard, rusă, mărimea la pantofi este Dimensiunea Chinez. 2. Vă rugăm să alegeți dimensiunea în funcție de Picior Lenghth. 3. Călcâi la Deget de la picior este Lungimea Piciorului, nu este Branț de Lungime sau de Jos Lungime.Dimensiunea chinez 34 = Sugera Picior Lungime 21.5-22cm; dimensiunea Chinez 35 = Sugera Lungime Picior 22-22.5 cm; dimensiunea Chinez 36 = Sugera Picior Lungime 22.5-23 cm; dimensiunea Chinez 37 = Sugera Lungime Picior 23-23.5 cm; Chineză marimea 38 = Sugera Picior Lungime 23.5-24cm; Chineză marimea 39 = Sugera Lungime Picior 24-24.5 cm; dimensiunea Chinez 40 = Sugera Picior Lungime 24.5-25 cm; dimensiunea Chinez 41 = Sugera Lungime Picior 25-25.5 cm; dimensiunea Chinez 42 = Sugera Picior Lungime 25.5-26 cm; dimensiunea Chinez 43 = Sugera Lungime Picior 26-26.5 cm; dimensiunea Chinez 44 = Sugera Picior Lungime 26.5-27cm; Chineză dimensiune 45 = Sugera Lungime Picior 27-27.5 cm; dimensiunea Chinez 46 = Sugera Picior Lungime de 27,5-28 cm;

Pantofi de date

Captuseala declarație

Există două tipuri de garnituri pentru acest boot.Comenzile plasate din Martie până în octombrie va fi de scurtă garnitură de pluș, și ordinele din noiembrie până în februarie va fi o garnitură de pluș.

Unghiuri diferite de afișare

De înaltă calitate de primul strat de piele de vacă

Acest model folosește de înaltă calitate, primul strat de piele de vacă, care este cel mai bun de piele piele de vacă.Pielea este moale și netedă, cu grosime moderată, mână bună senzație și elasticitate bună.

(Scurt) garnitură de pluș

De înaltă calitate, catifea, captuseala este delicat, moale și piele-friendly, care permite picioarele să respire la fiecare pas.

Frumos catarama

Făcut de anti-oxidare material metalic, strălucitor și plin de textura

Retro cu toc gros design

Gros (6cm) toc este un popular toc tip în acest an.Ea are o formă unică și nu are un sentiment de stângăcie, și-l sprijină perfect toc punct de forță, făcându-l mult mai stabil și confortabil de purtat

Convenabil fermoar metalic

Designerul nostru a petrecut 3 zile și în cele din urmă a găsit acest fel de gros cu dinți de oțel cu fermoar, care descompune tradiționale de aluminiu subțire fermoar si este mult mai la modă.

Non-alunecare, rezistent la uzura cauciuc unic

Singurul adoptă o talpa de cauciuc cu rezistenta mare la abraziune și curba de rezistență.În timp ce asigura rezistenta la abraziune, confortul este mult mai perfectă, și picioarele tale sunt întotdeauna relaxat și confortabil.

Foto Real

Modelul arată

Livrare/Plata

Expediere 1·Transport către China Post/EMS/DHL/FEDEX. 2·vă Rugăm să contactați cu noi, dacă pachetul tău are o problemă cu transport maritim 3·Se va livra produs într-1-6 zile(în funcție de cantitate) după ce ați terminat de plată.Plata 1·Vom accepta card de Maestru,T/T,Westerm Union,Moneybookers și card de Debit ca modalitate de plată. 2·Dacă nu se poate face plata pentru o nouă ordine,vă rugăm să așteptați câteva minute sau contactati-ne .Noi vă va ajuta să verificați dacă există vreo problemă privind noua ordine.Cutie de pantofi, În scopul de a evita controlul vamal și se va opri în vamă, așa că, de obicei, nava fără cutie de pantofi și de a folosi punga cu bule de aer pentru a proteja și de a alege pantofi.multumesc.Diferența de culoare Online poze cu un pic de diferență de culoare e normal, la urma urmei, diferite afișează uite un pic de diferență.Și același element va avea, de asemenea, un pic de diferență de culoare atunci când se iau poze de pe diferite lumină sau de camere diferite.Pentru un pic de diferență de culoare, clienții sunt, în general, acceptabil daca faci comanda.Feedback-ul 1·Dacă aveți o problemă cu pachetul si timpul de livrare,vă rugăm să ne contactați. 2·mai devreme de confirmare va fi extrem de apreciat de la primirea pachetului. 3·vă Mulțumesc foarte mult pentru dvs. de cumpărături și de a oferi sprijin pentru noi.5 stele Feedback-ul este foarte important pentru noi.Contactați-Ne 1·cererea Dumneavoastră este binevenit aici. 2·timpul Nostru de lucru este de 24 de ore in fiecare zi. 3·ne puteti trimite mesaj de Comerț manager.Ne va primi înapoi la tine după ce vom primi mesajul.

Etichete: genunchi ridicat cizme femei din piele, goth mall, boot goth, doamnelor cizme de designer, inima cataramă pantofi, gotic de pluș, goth punk rock cizme, punk ținte cizme, de sex masculin cizme luna, pantofi din piele naturală pentru femei cape

Cizme Tip De bază
Numărul De Model DTL 330
Toc De Tip Toc pătrat
Material De Sus Piele Naturala
Cu Platforme Da
Material Ax PU
Branț Material Scurt De Pluș
Tip De Închidere ZIP
Numele Departamentului Adult
Nume De Brand Dwayne
Model Tip Solid
Forma De Deget A Subliniat Toe
Materiale De Captuseala Scurt De Pluș
Înălțime Toc Mare (5-8cm)
is_handmade Da
Sezon Iarna
Origine NC(de Origine)
Se potrivesc Se potrivește în adevărată mărime, ia-ti de dimensiuni normale
Boot Înălțime Genunchi Ridicat
Inaltime Platforma 0-3cm
Tip De Element Cizme
Element De Moda fermoar
Material De Talpa Cauciuc
Partea Superioară-Din Piele Tip Piele De Vaca

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea