Radio portabil de Urgență NOAA Vreme Manivela Solare Alimentat 4000mAh Baterie Lanterna Luminos AUX Vorbitor de Supraviețuire în aer liber

194.90lei

389.81lei

-50 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Descriere

【Nu De Energie Electrică?Nu vă faceți Griji】 Datorită celor 4 metode de taxare, la radio de urgență este întotdeauna gata pentru a merge!acesta poate fi perceput de către solare, manivela,cablu Micro USB sau 3 baterii AAA * (nu sunt incluse), ceea ce face sigur că puteți menține puterea oricând și oriunde, chiar dacă aveți o pană de curent.

【O Trebuie Să aibă Emegrency Radio】 Cu acest lucru AM/FM & radio vreme NOAA în jurul valorii de, se va difuza cele mai recente de urgență alerte meteorologice din zona dumneavoastră, cum ar fi uragane, tornade și furtuni severe, radio de urgență ține de uz casnic pregătiți pentru neașteptate caracterul de urgență, până la 10 ore de redare la o încărcare completă.

【Nu lăsa întunericul să te doboare】 Noastre de înaltă calitate manivela vreme de radio este ideal pentru pregătirea pentru dezastre și condiții meteorologice severe.Acest instrument la îndemână radio de urgență vine dota cu lumini albe dau lumină pene de curent a lovit greu și o construit în 4000 mAh baterie cu litiu astfel încât să nu va fi lăsat în întuneric, ușor pentru a prinde atenția oamenilor cu SOS de Alarmă.

【Un telefon mort poate fi viața în pericol】nu lasa telefonul sa mor atunci când aveți nevoie cel mai mult, cum ar fi pană de curent.Vremea noastră de radio cu 4000 mAh poate fi alimentat telefonul mai mult.Pur și simplu conectați telefonul sau alte dispozitive USB în portul USB de acest radio de urgență pentru un plus de suc.

【Mai recente de Proiectare În 2020】display LCD Mare amintește de baterie descărcată, upgrade 4000mAh baterie reîncărcabilă, vine cu AUX music player, este ideal pentru activități în aer liber, cum ar fi camping, drumeții, caiac, etc.

Etichete: radio wifi, cd, radio auto, Radio 27mhz, bluetooth radio auto, dispozitiv de management de cab jbl, dab, foarfeca, radio fm, radio dab

Caracteristici 5 Display LCD mare
Caracteristici 6 Manivela
Certificare CE
Caracteristici 2 4000mAh Baterie
Caracteristici 4 SOS de alarmă
Caracteristici 1 Alimentat Cu Energie Solară
Caracteristici 9 noaa
Dimensiuni (WxHxD) 212x90x80 MM
Caracteristici 8 3 * baterii AAA (nu sunt incluse)
Pachet Da
Stil Portabil
Tip AM / FM
Caracteristici 7 Cablu Micro USB
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model 097
Funcția lanterna
Nume De Brand Mareo singură
Corpul Material Plastic
Ecran Da
Caracteristici 3 lanterna luminos

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea