De urgență Manivelă Manuală Generator cu Manivelă SUNT FM /NOAA Vreme Solară Radio cu Lanterna LED-uri Auto-Alimentat de 1000mAh Putere Banca

68.92lei

123.09lei

-44 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristici:

* Foarte compact, ușor și ușor de transportat încă încărcate cu mai multe funcții importante, care sunt un must have pentru orice kit de supraviețuire.

* Acest lucru trebuie să aibă de urgență set de instrumente radio vine cu un AM/FM/WB(7 Canal NOAA) caracterul band radio, un puternic 3 LED-uri lanterna, încărcător de telefon mobil cu cabluri și jack accesorii, manivela, Energie Solară, și USB de alimentare/de încărcare de radio.

* Mai multe moduri de a putere/taxa radio: manivela pentru a sfârși interne alternator, expune la soare pentru a încărca prin panou solar, DC reincarca prin conectarea mini cablu USB la calculator.Aceasta este o auto de alimentare de urgență radio că tu și familia ta poate depinde, oricând, oriunde, în orice vreme.

* Acest radio este o îmbunătățire de la alte manivela încărcătoare, puteți încărca complet acest radio totuși USB/AC/DC, panou solar, sau manivela și atunci când aveți nevoie de ea, puteți folosi aparatul de radio pentru a reîncărca Telefoane mobile, Mp3/MP4s, dispozitive USB cu nici o pornire.Are, de asemenea, built-in de încărcare și descărcare de protecție.

* Acest lucru de Înaltă calitate și cauciucat locuințe radio are carcasa rezistenta la apa, deci este ideal pentru drumetii, camping, stocate în portbagajul unei mașini, sau orice trusă de urgență.

* Mare built-in panoul solar alimenteaza radio de soare sau lumina de interior!

* Mic portabil multifuncțional radio este perfect pentru utilizare de urgență în interior sau în aer liber.

Caietul de sarcini:

* Material: ABS

* Culoare: Rosu / Negru

* Radio FM: 87 ~ 108 Mhz

* Radio AM: 520 ~ 1710 KHz

* NOAA/Vremea Band: 162.400 ~ 162.550 Mhz

* Tensiune de alimentare: 2.7 V ~ 4.2 V

* Baterie: 1000mAh, 3.6 V Ni-Mh

* Lanterna lumen: 5000LM

Avantaj:

* Multi-bandă cu tuner AM, FM, BM

* 3-LED-uri super luminoase buton lanterna

* USB pentru telefon mobil/telefoane inteligente/MP3/MP4 încărcător

* Built-in baterii reîncărcabile Ni-MH (Înlocuite)

* Mare panou solar în top de radio

* De înaltă calitate difuzor dinamic

* 3-way alimentat (nu necesită Baterii):

Manivela de încărcare

Energie solară

Computer utilizând cablul USB (inclus)

Pachetul Include:

1 x Multi funcția de Radio

1 x Cablu USB

1 x Manual de Utilizare

/ Despre servicii / Livrare La Timp rambursare Completă, dacă produsul nu este primit in timp de livrare garantat Mai mult de Protecție a 15-a zi de mai multă protecție după finalizarea comenzii se Întoarce în Plus Returna orice produs,doar cei în stare perfectă de Calitate Garantata, Garantate de Calitate sau rambursare Completă

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice problemă și a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Etichete: radio wifi, angrenajul, manivela radio, foarfeca, radio retro vintage, arduino bluetooth control, sangean, f fm, radio kit, radio fm, diy kit radio

Pachet Da
Origine NC(de Origine)
Corpul Material ABS
Certificare NICI unul
Numărul De Model SKUE65923
Bluetooth No
Tip AM / FM
Funcția Built-In Difuzor
Nume De Brand CLAITE
Stil Portabil
Wifi No
Alimentare Baterie Reîncărcabilă
Ecran No

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea