30/10BUC Freze pentru Set Manichiura Silicon Ceramice, Piatră de Unghii Burghiu Set Freze pentru Manichiura Pedichiura Mașină

24.82lei

45.09lei

-44 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Descriere:

Acest set este un profesionist de unghii capete de slefuire pentru unghii mașină de găurit, instrument necesar pentru slefuirea si netezirea unghiilor.

Caracteristici:

Tungsten din Oțel unghii burghiu, suficient de robust pentru a fi utilizate o acțiune de tăiere pentru a elimina.mai puțin praf creat cu puțin frecare și căldură.

Fiecare set include 30buc masini de gaurit, potrivit pentru 2.35 mm bucati de unghii, masini de gaurit.

Folosit pentru rafinare marginile unghiilor, modelarea marginilor, suprafața de unghii acrilice și lac de unghii cu gel.

Vine cu un plastic compact caz, menținerea burghie organizat, în condiții de siguranță și fără praf, de asemenea, convenabil de a transporta pe.

Potrivit pentru salon de unghii, salon de frumusete, spa sau personale, manichiura pedichiura, unghii DIY arta de la domiciliu.

Caietul de sarcini:

Tip: Lac De Diamant Burs

Material: Oțel De Tungsten

Cantitate: 30 buc

Lista De Pachete:

30 * Cap De Măcinare

1 * Cutie De Depozitare

Etichete: banda de păr wow, fete vajaina, dy7098 player, goyard tricou, jocul oferte marea britanie, golfsport animale de companie, f500 receptor, lancer x tampoane, cum plimbare cu bicicleta

Articol Unghii Burghiu
Material Din Oțel Inoxidabil
Nume De Brand RBAN UNGHII
culoare ARGINT
Numărul De Model S06214
Dimensiune 1 set
Tip De Element Set & Kit
Cantitatea 1 cutie cu 30 buc

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea