Profesional Praf Acrilic Kit Profesional Unghii Pulbere Set Pentru Unghii Extensie De Zi Cu Zi A Unghiilor Îngrijirea Set Unelte Kit Nou

39.15lei

53.64lei

-27 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Arta De Unghii Sclipici Praf Acrilic Kit Profesional Unghii Pulbere Set Pentru Unghii Extensie De Zi Cu Zi Îngrijire Unghii Caracteristici:

1. Perfect in Utilizare: praf acrilic kit poate fi folosit pentru a face unghiile frumoase, utilizarea de unghii, pudră pentru a face foarte 3D frumoase sculpturi.

2. Practic in Utilizare: profesional praf acrilic kit poate fi folosit pentru a lipi stras unghii modele, etc.

3. Ușor de Utilizat: kit-ul este echipat cu instrucțiuni grafice, care este ușor de utilizat, cu kit-ul, dacă sunteți un începător sau un profesionist, puteți avea cu ușurință unghii frumoase.

4. Kit Premium: pulbere pot fi uscate în aer, astfel încât nu este nevoie de echipament de uscare, cum ar fi lampi.Timpul de uscare se bazează pe temperatura ambiantă în salon de unghii.

5. Mai multe Culori: multi-combinații de culori poate satisface culori diferite nevoi, iar kit-ul este cadoul perfect, care este perfect pentru mame, sotii, prietene, surori și toți cei care iubesc frumusețea, și kit-ul este potrivit pentru Crăciun, ziua Recunostintei, Ziua Îndrăgostiților, Ziua Mamei cadouri.

Caietul de sarcini:

Nume: Praf Acrilic Set

Avantaj: ușor de utilizat, foarte potrivit pentru incepatori, poate fi, de asemenea, utilizate în manichiură profesionale

Lista De Ambalare:

Praf Acrilic * 6

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Adresa dvs. de ordine TREBUIE să se POTRIVEASCĂ Transport address4. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.5. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 60 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!6. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.

Etichete: dip praf unghii set, gel lactee, pudra acryl, acryl unghii kit, gel lac de unghii mgo, unghii materiale pentru profesionisti echipamente, unghii suppli, instrumente seturi de scule, kit rosalind, seturi de instrumente profesionale

Numărul De Model praf acrilic kit
Numele praf acrilic set
Caracteristici unghii set
Cantitatea 6pcs/set
Caracteristică DIY Nail Art
Dropshipping Suport
Dimensiune Nail Powder Set
Tip praf acrilic kit
Origine NC(de Origine)
Tip De Element Set & Kit
Nume De Brand Rosalind

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea