Construcții piese de pe coasta de control, jucării pentru băieți și fete. Conține 92 de blocuri compatibil cu alte blocuri.

47.57lei

63.43lei

-25 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

CONTROLUL COSTA

Joaca-te cu cele 92 de piese de MyPolice Categoria de construcții și a devenit un autentic ofițer de poliție.Cu acest magnific pack puteți avea distracție pentru ore cu costa de control.Puteți achiziționa, de asemenea, alte produse legate de a avea întreaga MyPolice de colectare și de a proteja orașul tău de la rău.

Blocki este un brand de jocuri centrate pe construirea de blocuri și sunt caracterizate de un excelent raport calitate pret.

CARACTERISTICI

-Compatibil cu cele mai populare produse din aceeași categorie de produse.

-Pentru copii de la 6 ani.

-Toate produsele noastre au marcajul CE în conformitate cu toate Uniunii Europene standardele de siguranță.

-Ambalaj: carton tip a asigura protecția în timpul transportului Lista de AMBALARE

92 de blocuri pentru a construi o Poliție Coasta de control cu piesele.

Import si distributie de produse pentru copii ne obligă să se angajeze în mod constant în căutarea de noi jucării, interesant și fascinant, care va face deliciile noastre clienții mici.Noi știm ceea ce facem și știm ce jucării sunt de succes.După ani de zile de tranzacționare pe piață, pentru a satisface cei mai pretentiosi clienti, care este, copiii, ne-am decis pentru a începe crearea de propriul nostru brand de blocuri, păpuși și jocuri.

Etichete: gsxr autocolant anvelope, bun lumânări acasă, j2 16 mobil caz, jandles noapte de distracție, aur sequin ambarcațiuni, j2 2015 cazul de fata, din2 android auto, din fereastra coroană de flori, diy silicon alimentar

Nume De Brand Blocki
Origine AU(Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea